Hur man installerar granit kakel med silikon täta

Hur man installerar granit kakel med silikon täta


Det måste sägas rakt utanför bat att silikon täta aldrig bör användas som primär lim för en granit kakel jobb. Silikonet behållit mycket av sin flexibilitet och "ge" även efter det torkar, så någon större press på brickan kommer att få den att flytta och flytta som silikon kompresser och kontrakt. Med detta sagt, men om allt du behöver är en snabb lösning på en bricka, eller om kakel är i ett område som inte kommer att se en stor mängd gångtrafik eller tung användning, är det relativt enkelt att ställa in en granit kakel med hjälp av silikon täta som ett lim.

Instruktioner

1 Rengör baksidan av plattan ordentligt, speciellt om det är en ersättning jobb och det finns fortfarande delar av det gamla limmet fastnar på baksidan.

2 Placera silikon täta i täta pistol.

3 Lägg ner en tjock, jämn linje längs baksidan av plattan ner alla fyra sidor, sedan gå över i mitten två gånger. Den färdiga täta ska se ut ett brev "X" inne i en kvadrat.

4 Placera brickan på plats du vill ha och tamp ner försiktigt för att se till att du har en bra stark bindning mellan silikon och basen.

5 Torka bort all silikon som kommer upp mellan kanterna av plattan med en pappershandduk eller trasa.