Hur får man en Jjob som jungman

Hur får man en Jjob som jungman


Att arbeta på en båt kommer att vara en av de svåraste jobb som du någonsin har känt. Att arbeta som jungman kan ses i ett romantiskt skimmer av vissa, men verkligheten i jobbet är att det är hårt arbete med långa timmar. Om du vill bli en jungman, kom ihåg att bara hårt arbete och hålla i gunst av besättningen som du arbetar med kommer att hjälpa dig att stiga upp i din valda området.

Instruktioner

1 Forskning vilken typ av båtar som du vill arbeta med. Jungman jobb varierar kraftigt på olika fartyg. En jungman på en bogserbåt kommer att ha många uppgifter som jungman på en hummer båt inte kan ha. Bestäm om du vill ha en karriär på en fiskebåt, en hummer båt, en bogserbåt eller en kryssning båt. Arbetsbeskrivningar kommer att variera för varje typ av båt.

2 Gå med i Sjömans International Union. Detta kommer att hjälpa dig att börja få referenser i båtbranschen. Det kommer också att hjälpa dig att börja ansluta med flera andra medlemmar i unionen som kan ha jobb bly information.

3 Lyft vikter och träna för att hjälpa dig att få vältränad. Ditt jobb som en jungman ofta omfattar inte lätta aktivitet, och kan mycket väl innefatta lyft över 45 kg åt gången. Som en vältränad jungman du kan hålla jämna steg med de andra på båten när du får jobbet.

4 Få simlektioner och praxis simning. Att vara en stark simmare kan rädda ditt liv eller någon annans liv när du arbetar på en båt. Ta en första hjälpen klass, för det kommer att komma till nytta om båten går någonsin i trubbel.

5 Gå till din lokala kustbevakningen och ansöka om Merchant Mariner dokumentation. Denna dokumentation behövs för att arbeta på många fartyg i USA. Det visar att du är berättigad att arbeta som jungman.

6 Applicera på jobb med kaptenerna på fartyg. Om du bor nära kusten gå ner till din lokala bryggor och ta reda på om det finns öppningar tillgängliga. Om du inte bor nära kusten eller sjöar där de anställer manskap, kan du behöva resa för att börja leta efter arbete.