Gåvor för 15-åriga flickor

Gåvor för 15-åriga flickor


Femton är ett spännande år för unga flickor som de gör övergången till gymnasiet, förarens ed och datering. Men shopping för en flicka som inte längre ett barn men ännu inte en kvinna kan vara komplicerat. Vad är coolt och vad som inte är ofta linjen mellan framgång och katastrof. Så när du handlar för denna speciella tonåring, tänk på det som intresserar henne.

tror Elektronisk

För de flesta tonåringar, elektronik är i ropet. MP3-spelare, bärbara datorer, digitalkameror och digitala läsare är alla allmänt tillgängliga. Vad är trevligt om dessa typer av gåvor är att flickan kan ladda upp vad hon vill dem. På samma sätt, gåvor kort för digital musik är en bra idé eftersom, till skillnad från med en enda CD kan flickan köpa flera låtar av hennes val. Även om dessa gåvor kan vara ganska dyra, de är saker 15-årig flicka är skyldig att använda på en daglig basis.

Tänk Beauty

Eftersom 15 är en avgörande tid där utseende kan betyda allt, kosmetika är ofta en helsäker gåva. Ögonskugga, läppglans, bodyspray och lotion är alla bra produkter för en tonårsflicka. Försök att plocka söta, fet eller lekfulla färger som rosa, blå, lila och grönt i motsats till de subtila bruna. Du kan ta denna idé vidare och skapa en personlig korg av "girlie saker." Kasta i tillbehör som hår band, klipp och armband för att spetsa ensemblen. Detta kommer att ge gåvan en mer levande, personlig touch. Håll dig borta från kläder om du köper ett presentkort till sin favorit butik. Oavsett hur väl du tror att du vet flickan, är det alltid bäst att låta henne välja när det kommer till kläder.

Tänk på henne

Viktigast, försöka tänka på henne. Varje tonårsflicka är olika, men de flesta 15-åringar kommer att ha ett särskilt intresse om det är sport, musik, dans, konst eller någon annan hobby. Köpa biljetter till en konsert med hennes favorit musiker skulle vara den perfekta gåvan och minne för en 15-årig. Men om allt annat misslyckas, inte vara rädd för att fråga. Hon är sannolikt att vara mer än glada att dela med dig en lista med idéer.