Hur man fixar en akryl tub

Hur man fixar en akryl tub


Akryl badkar har varit räddare många hem byggnad eller remodeling satsning som deras kostnader, i jämförelse med sina porslins motsvarigheter gör många projekt genomförbart på en stram budget. Att veta hur man fixar en akryl tub kommer att hålla ditt badrum ser lika fantastisk som den var när den är installerad. Lyckligtvis, eftersom färgen på din akryl badkar är inte bara en ytbeläggning men gjuts in i själva badkaret, reparera repor och ytsprickor är lätt. Du kan fixa en akryl badkar i en eftermiddag med bredvid inga specialverktyg.

Instruktioner

1 Känn repa med fingertoppen. Om scratch är grunt, tillämpa vissa TR Gel-Gloss One Step Cleaner och poler till en ren trasa och polera området med en cirkelrörelse tills scratch är inte längre syns. Om repa eller spricka är djupare än bara ytan, gå till nästa steg.

2 Linda en bit av 1500 grit sandpapper runt slipkloss och väta sandpapper med vatten. Sand scratch eller slå ner tills den inte längre syns. Se till att du inte följer bara i linje med skadan, men sand ytan runt det också, så det slipade delen är jämn och inte bilda en kanal.

3 Torka bort grus av din slipas område.

4 Applicera Turtle Wax polermedel (obs: använd inte automatisk vax av samma märke men polering endast förening) till applikatorn svamp som medföljer burken och gnugga över ytan med hjälp av små cirkelrörelser. Vänta 15 minuter och sedan polera till en hög glans med en ren trasa.