Hur man spelar video från ett USB-minne på en LCD-TV

Hur man spelar video från ett USB-minne på en LCD-TV


Vissa äldre LCD-TV inte stöd för videouppspelning över sina USB-portar, men det betyder inte automatiskt att du inte kommer att kunna se filmklipp från ett USB-minne på din uppsättning, även om det är lite lång i tanden . Om TV: n gör uppspelning stöd USB video, kommer du vara bra att gå. Om den inte gör det, måste du ta med extra hårdvara i spel att titta på innehållet i flash-enheten på din LCD-skärm.

Instruktioner

1 Kolla in din LCD-TV användarhandbok för att ta reda på om den stöder videouppspelning via USB-portar. Om den gör det, måste du fastställa vilka videofiler det kommer att spela. Sätt din USB-minne till en av TV: ns USB-portar om den stöder uppspelning av videofilen som du vill titta på. Metoden för att navigera i innehållet på din flash-enhet beror på märke och modell av TV du använder. Ett fönster kommer vanligtvis att dyka upp på skärmen som visar mappar och filer på enheten efter att du har satt i en USB-port. Gå till den videofil som du vill titta på med hjälp av din uppsättning fjärrkontroll och välj den för att starta uppspelning.

2 Haka datorn till TV: n med en HDMI, DVI, VGA eller S-videokabel om din apparat inte stöd för videouppspelning över sina USB-portar. Välj din dator från din TV-menyn "Input", mata in din USB-minne till en USB-port på datorn och spela upp videofilen. Om ett fönster inte visas visar innehållet i flash-enheten, tryck på knappen "Windows" tillsammans med "E" för att ta fram din "datorn" Explorer. Du hittar ditt minne under "Enheter med flyttbara lagringsmedia" menyn. Du kan behöva ändra datorns inställningar för att skicka sin skärm till din apparat. Kontrollera datorns manual om du stöter på problem.

3 Sätt i minne och en DVD-RW-skiva i datorn. Gå till din "datorn" Explorer och öppna både minne och skivan. Dra och släpp den videofil du vill titta på från flash-enheten mapp till skivmappen. Filen kommer att brännas till skivan. Anslut en DVD-spelare till din LCD-TV, välj den från din uppsättning meny "Input", infoga och spela brända skivan och luta sig tillbaka och njuta av videoklippet.