Harp Seal Crafts

Harp Seal Crafts


Harpan förseglar lever längs kusten i de norra delarna av Atlanten och Ishavet regionen. Kramgoa utseende varelser är köttätare, äter främst fisk och kräftdjur. Harpan förseglar använda sina morrhår i deras känsla av beröring. Förbättra din studie av Grönlandssäl med pedagogiska och underhållande hantverk.

kostym Crafts

Skapa Harpan förseglar hantverk att använda i en prestation eller fantasifull lek. Cut öga hål i ett vitt papper platta. Lägg en oval svart näsa, whiskers och en mun. Lägg en elastisk sträng för att hålla masken på plats. Bära en vit svett kläder för att slutföra outfit. Ett annat sätt att skapa en Grönlandssäl mask är att skära ögat hål i ett vitt papper matkasse. Du kan också använda en brun väska och bara måla påsen vit innan du lägger detaljerna. Rita en oval näsa och limma en oval bit svart filt eller tre pompoms att skapa näsan. Lägg ansikts detaljer till masken.

puppet Crafts

Gör harpa försegla dockor för fantasifull lek eller att sätta på en föreställning. Använd ett vitt papper lunch påse för att skapa en marionett. Rita en mun, morrhår och en oval näsa på påsen. Lägg googly ögon till tätningen ansikte att slutföra dockan. Göra ett finger docka genom att skära av fingret av en vit stickad vinterhandske. Lägg gäng whiskers och pärla ögon. Använda en oval bit svart filt för att skapa näsan. Sätt tätningen på ett finger och sätta på en föreställning.

Fyllda Crafts

Gör gosig Grönlandssäl gosedjur för gos eller spela. Skapa en Grönlandssäl docka för rolig lek. Klipp två bitar av vit filt i form av en Grönlandssäl. Sätt lurviga räta och sy kanterna, lämnar en liten öppning. Vänd tätnings högra ut och stoppar den med bomullsvadd. Sy kanten stängd. Hot lim googly ögon eller sy svarta knappar för ögonen. Skär en svart oval nos och sy på plats tillsammans med en mun och morrhår. Inte ge mjukis till ett litet barn, eftersom det kan utgöra en kvävningsrisk. Använd samma metod med vit hantverk päls för att skapa en gosig fyllda Grönlandssäl. Farkosten kan användas som en uppstoppad docka eller som en kudde.

Andra Grönlandssäl Crafts

Använda en toalett pappersrulle att skapa en Grönlandssäl. Måla rulle vit och lägga ögon, näsa, whiskers och en mun. Lim eller tejp en cirkel till botten för att täcka hålet. Fyll den med en plastpåse med småfisk kex eller godis för att ge som en behandling. Skapa en Grönlandssäl T-shirt. Använd en vit T-shirt för konstruktionen. Använd svart tyg färg för att rita ögon, näsa, mun och morrhår på framsidan av skjortan.