Hur man gör ett radband of the Dead

Hur man gör ett radband of the Dead


Den katolska kyrkan lär att de flesta själar gå till skärselden när de dör lida för mindre synder fortfarande på deras själar. Rosenkransen of the Dead är en hängivenhet bad för själarna i skärselden. Radband är samma konstruktion som en traditionell radband, med tillägg av en St Gertrud den Stora medalj. Böner som används i denna fromheten skiljer sig från de traditionella radband böner.

Instruktioner

1 Skjut en pärla på ett öga stift. Böja den raka änden av tappen, med användning av de runda tång, in i en loop som är en 90-graders vinkel från slingan görs av stiftet, vilket lämnar en liten öppning. Upprepa med alla stift.

2 Använd en plattång för att öppna en slinga på 10 av stiften. Anslut sling till nästa pärlan och stänga slingan. Dessa är de decenniet pärlor. Upprepa fem gånger. Skapa en uppsättning av tre pärlor på samma sätt. Dessa är de "Hail Mary" pärlor.

3 Lägg en bit av kedjan till varje sida av sex kulor och stänga bead slingor. Dessa är de "Fader vår" pärlor.

4 Anslut en "Fader vår" pärla till ena änden av varje årtionde och stäng slingor. Anslut en "Fader vår" pärla till båda ändarna av "Hail Mary" pärlor på samma sätt.

5 Anslut decenniet sätter samman så att varje har en "Fader vår" pärla mellan det. Ansluta en o-ring till en ände av den långa kedjan av årtionden och länka den till en slinga av centrum. Gör samma sak för den andra sidan av centrum. Detta bör stänga kedjan av årtionden.

6 Lägg till kedjan av "Hail Mary" pärlor till botten av mitten med en o-ring. Anslut koret till slutet av de "hagel Mary" pärlor.

7 Lägg till en S: t Gertrud den stora medalj till centrum med ett hopp ring. S: t Gertrud den store är helgonet åberopas för själarna i skärselden.

8 Kontrollera alla slingor för att se till att de är ordentligt stängd. Rikta in "Hail Mary" pärlor för att se centrum och krucifix står inför samma sätt.