Hyundai i10 Funktioner

Hyundai i10 Funktioner


Hyundai I10 är en liten femdörrars halvkombi lämplig för stadskörning och motorväg resor. Den är endast tillverkats i Indien, även om den säljs över hela världen. Det infördes 2007 och var allmänt erkänd i olika indiska medier som "Car of the Year" 2008. Den finns i en rad olika modeller med olika uppsättningar av funktioner. Denna artikel kommer att måla dem i stort sett, och du kanske vill rådfråga Hyundai webbplats innan de köper något I10.

Säkerhet

Varje I10 levereras som standard med en motor startspärr som hindrar bilen från att starta om ett mikrochip gömd i ägarens nyckel är i närheten, och de flesta modeller har en central låssystem. Säkerhetsfunktioner standard på vissa modeller inkluderar en antiblockeringssystem, fjärrstyrning, en omvänd parkering sensor, dubbla krockkuddar och en slag avkänning automatisk dörr upplåsning systemet.

instrumentbräda

Standardinstrument på instrumentbrädan i alla I10s inkluderar en växelspak indikator, en varvräknare, en elektronisk vägmätare, en låg lampbränsle varning och en elektronisk indikator bränsle. Funktioner som är standard på vissa modeller inkluderar en dörr på glänt varning, en förarsidan säkerhetsbälte varning, en digital klocka och en batterispar.

Exteriör

Tydliga strålkastare och bakre kombinations lampor är standard på alla modeller, som är utanför speglar på förar- och passagerarsidan. På vissa modeller, ytterbackspeglarna, stötfångare, sido dörrhandtag och bakluckan handtag kan vara samma färg som karossen. En krom kylargrillen, en bakre spoiler och en hjul färg är standard för vissa modeller också.

Interiör

Alla I10s levereras som standard med en beige och brun nyckel och blå inre belysning. De är också utrustade med mugghållare och en främre rummet lampa. Standard på vissa modeller inkluderar en karthållare på ytterdörren, en mittkonsol med ett eluttag, dörrhandtag eller växelspaken knoppar med en kromfinish och fascia med metall korn finish.

Andra funktioner

Luftkonditionering och uppvärmning är standard på alla I10s, som är fällbara baksäten, "i-Relax" framsätena (bredare liggande vinkel än de flesta) och "I-Shift" växellådor (en sekventiell manuell växellåda). Fönsterhissarna fram och servostyrning är standard i de flesta modeller. Vissa modeller har följande funktioner standard: fönsterhissarna bak, lutning styrning, och uppvärmda och elektroniskt justerbara backspeglar.