Vad vikter behöver jag för P90X?

Vad vikter behöver jag för P90X?

Vad vikter behöver jag för P90X?

P90X är en träning hemma DVD-uppsättning som innefattar både styrketräning och konditionsträning. Utvecklad av Tony Horton och distribueras av Beach Body lovar P90X att du kommer att få extrema resultat i 90 dagar. Setet innehåller 12 DVD-skivor, var och en med en annan träning som kan göras i bekvämligheten av ditt eget hem. Det enda du behöver för att utföra övningarna är en uppsättning av hantlar eller band motstånd och en pull-up bar.

hantlar

Beroende på din styrka, behöver du en mängd olika vikter för P90X träning. Även om satsen inte anger vikter du behöver, få åtminstone två uppsättningar av hantlar eller en uppsättning justerbar vikt hantlar för de olika övningarna. Små muskler som triceps och axlar kommer att kräva lättare vikter, men ben, rygg och bröst övningar kräver tyngre vikter för att utmana dina muskler att växa. Prova övningar med hantlar på din lokala fitness butik för att avgöra vilka hantlar som fungerar bäst för din kondition.

Resistance Band

Om du inte vill investera i en uppsättning av hantlar, köpa en uppsättning motstånd band, som är billigare. Band finns i olika motståndsnivåer, från låg till hög resistans. Att köpa två eller tre band gör att du får mer motstånd när man arbetar större muskler och mindre motstånd för mindre muskler. Band är också portabel och bekväm, så att du kan använda dem när du reser.

Pull-up Bar

Beach Body rekommenderar att köpa en pull-up bar för att använda som en del av de bakre träning, och de säljer sina egna märkesvaror bar på deras hemsida. Du kan köpa en generisk tangenten för att använda som en del av programmet, eller så kan du använda motstånd band med en dörrkarm fastsättning utföra lat pulldowns i stället för pull-ups för liknande resultat. Nybörjare är också mindre benägna att kunna utföra hela pull-ups, och du kan få med motstånd band utan att behöva en pull-up bar tills du stärka din rygg muskler.

Yoga Block / Push Up Handtag

Yoga block införts i Yoga X. Pushup handtag föreslås också som en del av bröst träning. Ingen av dessa tillbehör krävs, även om de kommer att bidra till att göra din träning mer utmanande, speciellt om du redan är en avancerad motionär. Yoga block hjälpa dig att öka din flexibilitet under yoga sträckor, och push-up handtag gör att du kan öka din rörelseomfång och styrka under armhävningar.