Hur gör jag Spindlar?

Hur gör jag Spindlar?


En spindel är ett verktyg som används i smyckestillverkning kurva tråd och bildar genomgående stora ringar och spolar. Spindlar är särskilt användbart när du behöver för att göra en stor mängd hoppa ringar som under skapandet av kedjan maille eller hoppa ring smycken. Alla cylindriskt föremål kan tillfälligt användas som en kärna - en burk, en flaska, en penna - men om du vill göra bitar av en viss storlek, är en kalibrerings spindel rekommenderas.

Instruktioner

vrida dragdorn

1 Borra ett hål i mitten av båda bokstöd åtminstone 3 tum från toppen och sidorna.

2 Lim boken slutar till vardera änden på plankan för att bilda en fyrkantig "U." Se till att fötterna av boken ändar möter det yttre av dornen men inte hänger bort av änden på plankan.

3 Skruva boken slutar till plankan för ökad stabilitet.

4 Gör en 90-graders böj en tum från den vänstra änden av metallstången.

5 Sätt i den högra änden av stången i den vänstra änden av spindeln, som passerar genom hålen i båda bokstöd. Dra stången genom tills 90-graders böj fångar till vänster bokstöd.

6 Gör en 90-graders vinkel i den högra änden av stången så att stången inte kan röra sig åt vänster eller höger, men kan ändå rotera fritt inom dornen, precis som en axel.

7 Böj högra änden av stången 90 grader 4 inches från föregående kröken att omdirigera tråden så att den är parallell med spindeln stången bildar detta handtaget så att du kan stänga av spindeln.

8 Lim ett ändlock till änden av handtaget med hjälp av ett epoxilim.

trä Dorn

1 Skär träpinne så att den är mellan 6 inches och 12 inches lång.

2 Markera centrum av ena änden av pluggen. Rita en 1/4-tums cirkel, centrerad på märket.

3 Mejsel längs sidan av dornen för att skapa en avsmalnande cylinder som är 1/4-tum till 2-inches i diameter. En svarvning, såsom de som används för framställning av bordsbenen, kan användas för att påskynda detta förfarande.

4 Smooth sidorna av den avsmalnande kon med sandpapper.

5 Använd måttband för att markera flera mellanliggande diametrar - till exempel en tum, 1 1/2 inches, 1 3/4 tum.

metall dragdorn

1 Skär metallstaven så att det är 6 inches lång.

2 Använd en fin metall rasp att jämna en ändar av stången. Använd en grov, metall rasp att texturise den andra änden.

3 Applicera ett epoxilim till den grova änden av stången och det inre av ändhatten.

4 Twist ändskyddet på pinnen.

5 Torka bort överflödigt lim med en fuktig trasa innan det torkar. Bota lim under 72 timmar eller enligt anvisningar från tillverkaren.