Vägg tema idéer för elementär

Vägg tema idéer för elementär


Målningar ge skolor med ett sätt att hantera sociala kriser och politiska frågor eller för att främja mångfald och vänskap. En väggmålning projekt kan innebära frivilliga från samhället samt studenter. Skolmålningar inte bara visa upp konstverk; de ger studenterna en möjlighet att utveckla kulturen och samhället i skolmiljön. Att utveckla en skola väggmålning kräver överenskommelse av lärare och rektorer på en relevant fråga som kommer att öka studentkåren stolthet och skola ande.

Vänskap

En vänsväggmålning kan utformas på en mängd olika sätt. Eleverna kan spåra händer och göra porträtt av andra studenter. Om väggmålning är dras på slaktare papper, kan eleverna klistra sina teckningar på ett kreativt sätt, såsom alternerande kropps utskärningar. Aktiviteter, idrottslag och skolklubbar kan representeras med maskotar och skol symboler.

Mångfald

En mångfald väggmålning kan utformas som ett sätt att skapa kultur medvetenhet bland studenter och familjer. Det kan dra på bakgrunder av studentkåren och representerar deras arv. Väggmålning kan innehålla kartor, symboler och ritningar som representerar olika länder. Språk kan införlivas med orden "hej" eller "Välkommen" skrivna på olika språk. Innan du skapar en väggmålning, kan skolan hålla ett aggregat för att få idéer från eleverna om deras bakgrund. Eleverna kan slutföra undersökningar och enkäter att uttrycka sina åsikter.

Världsfred

En världsfred väggmålning kan dra på aktuella världsfrågor och engagera eleverna i sociala och politiska konflikter. Varje klass kan forska ett sätt att uppnå en fredligare värld. Webbplatsen Worldpeacemural.com har utvecklat en online-väggmålning som kan inspirera elever och klasser i sin forskning. Lärare kan genomföra teman enheter i läroplan som införlivar världsfreden.

Spara miljön

Med miljöfrågor ett vanligt tema i grundskolor, kan en "rädda miljön" väggmålning vara ett fantastiskt sätt att engagera eleverna. Skolan kan ha representanter från återvinning och vattenbesparande företag tala med eleverna om olika sätt att hjälpa miljön. Klasser kan arbeta på bättre återvinning och energisparmetoder i klassrummet. Föräldrar och volontärer kan engagera och uppmuntra miljöstrategier hemma. Väggmålning kan innefatta ritningar och symboler sätt att spara miljön.