Hur man fäster asfaltläggare till en Front Stoop

Hur man fäster asfaltläggare till en Front Stoop


Ett av de enklaste sätten att öka curbvädjan är att lägga till enkla detaljer på utsidan av huset. Exempel på detta kan vara en ny yttre paint jobb eller lägga landskapsarkitektur. Om du har en främre böja kan lägga asfaltläggare stenar ger dig samma effekt. Paver stenar ge området på stoop med färg och konsistens och drar ögat till det. Lägga asfaltläggare stenar till den befintliga betongen kommer att ta några dagar, men i slutändan kommer att vara värt det.

Instruktioner

1 Mät konturen av den farstubron. Skär två-gånger-4 skivor för att matcha mätningarna av omkretsen. Bygg en ram av 2-av-4 skivor genom att fästa dem med borren och skruvar. Placera ramen på farstubron och hålla den på plats genom att föra in träpålar i marken runt den.

2 Blanda en lösning av tre delar sand till en del betong i hinken. Tillsätt vatten till din blandning och kombinera tills den är konsistensen av tjock lera.

3 Häll tillräckligt konkret i ramen för en sten. Placera asfaltläggare sten i betongen och tryck ner för att bädda in den i betongen. Upprepa denna process, om betong och placera stenar tills alla stenar har placerats. Vänta i 24 timmar för att torka.

4 Blanda en del sand och en del betong för injekteringsbruk blandning. Lägga tillräckligt med vatten för att skapa en lera-liknande konsistens. Placera blandningen i en injekteringsbruk påse. Skära ut ett hörn av påsen för att bilda en pip.

5 Fyll i luckorna mellan läggaren stenar med injekteringsbruk blandning. Fyll alla sprickor helt. Torka bort överflödigt fogmassa med en trasa. Vänta i 24 timmar för att torka.

6 Ta träramen från läggaren stenar du som.