Vad är Aminophylline grädde som används för?I över ett decennium, har aminofyllin krämer använts av dem som vill minska kroppsfett. Nedan finns några intressanta fakta om aminofyllin, hur det används och dess effektivitet som behandling fettreduktion.

aminofyllin

Aminofyllin är ett receptbelagt läkemedel som används för behandling av andningsstörningar orsakade av sådana tillstånd som astma, kronisk bronkit och emfysem. Den finns i p-piller, flytande sirap och suppositorieform.

aminofyllin Cream

Aminofyllin kräm är en svag lösning av aminofyllin i krämform som lätt kan gnuggas in i huden. Den kan köpas utan recept och säljs i syfte att minska fett och celluliter, särskilt på låren. Food and Drug Administration har inte godkänt att använda.

celluliter

Celluliter är ett tillstånd där huden har en "knölig" utseende på grund av fettfickor.

Har Aminophilline Cream Arbete?

Studieresultat blandas, och en del forskare och journalister har ifrågasatt fettsänkande påståenden främjare av aminofyllin krämer. I vilket fall som helst, dessa krämer inte minska kroppsfett samt kost och motion.

Var du kan köpa

Det finns många märken på marknaden, och du kan köpa grädde på nätet, på apotek eller i varuhus. Det är ofta kallas "lår grädde" eller, om de säljs som en bodybuilding stöd som "cutting gel."