Alternativ till Gem & Staples

Alternativ till Gem & Staples


När bindande papper, kan du omedelbart tror häftklamrar och gem som den snabbaste fix. Båda posterna kan binda papper lätt; kan dock tjocka papper ger dig en lite problem. Lyckligtvis finns det flera alternativ som du kan använda i stället för häftklamrar och gem.

Bulldog Clips

Bulldog klipp finns i olika storlekar, varje ideal för "tjockare" högar av papper som gem och häftklamrar inte kan hantera. Klippet har en böjd bit av metall med två metallslingor som du kan trycka på för att öppna "käkar" av den böjda metall. Bulldog klipp kan återanvändas och inte lätt deformeras, så att du kan använda den så många gånger du vill. Bulldog klipp finns i olika storlekar och kapacitet.

Håls och papper Fastener

Om du bindande papper för lagring och arkivering, behöver du en mer robust bindemedel för dina dokument. Även om en process i två steg, med hjälp av en stans och papper fäst säkrar dokument för arkivering, är en laget heter så eftersom det slår hål igenom papper, skapa ett eller två hål i pappersbunten. Alternativt har ett grundläggande papper fäst två komponenter: en lång och böjbar stift och ett lås som säkrar utsprånget att binda tidningarna. När du stansade hål i din bunt papper, sätta in stift av fästelement på hålen och använda låset för att säkra bindningen.

Gummiband

Tjock och breda gummiband kan fungera som en tillfällig bindemedel för mycket tjock bunt med papper; dock undvika att använda den på tunna pappersbuntar som det kommer att tänja papper och få den att krypa. Säkra papper med hjälp av ett gummiband är enkel - bara sätta en kartong eller ett tjockt papper i botten av din stack och använda gummiband för att säkra den.

glid Bindemedel

Om du inte vill att dina papper för att få hål eller onödiga veck och märken, sedan använda en bild bindemedel för att göra jobbet. Glid bindemedel är något större och längre versioner av bulldog klipp, utan metallen loopar för att öppna käftarna. Att binda papper "slide" bindemedlet på sidan av pappersbunten säkerställer att dess käftarna klippning tidningarna. Glid bindemedel kommer också i olika storlekar och kapacitet, beroende på vilken typ av papper som du vill binda.

Ingen Binder Process

För en tunn bunt papper, behöver du inte ens behöver ett gem eller en stapelvara för att binda den. Det är en enkel metod som du kan använda för att enkelt binda papper. På den övre vänstra sidan av dina papper, vika hörnet för att skapa en liten triangel och vik den. Använda en sax för att skapa två en centimeters slitsar längs mitten av vecket.