Hur man installerar Big Tiles

Hur man installerar Big Tiles


Installera mycket stora plattor --- 18 inches eller större --- är samma som att installera någon annan storlek på kakel, förutom att du måste lägga en extra stark, platt underlag. De mest utsatta positionen för en bricka är att ha ojämn belastning på olika delar av ytan, vilket är vad som händer om en del av underlaget är på en annan nivå än den andra (eller rör). Den större yta finns det på varje platta, desto bättre underlaget måste vara. Använd extra tjock cementskivor som underlag och anslut sömmarna med murbruk.

Instruktioner

1 Installera cement ombord ark i förskjutna rader över undergolvet, sprider sig ner thinset murbruk med din tandspackel för varje ark, trycka den på plats, och sjunkande skruvar med skruvdragare varje kvadratfot eller så. Skär slut brädor som behövs, med hjälp av en rakkniv kniv för att poängsätta styrelsen och sedan knäppa den. Se till att ytan av varje kort är även med en bredvid den.

2 Sprid mer thinset murbruk över sömmarna mellan cementskiva bitar, utjämning den med den platta kanten av spackel. Låt det torka över natten.

3 Lägg din krita SnapLine från centrum av en vägg till mitten av den motsatta väggen och knäppa en linje tvärs över mitten av golvet, på ytan av cementskiva. Gör samma sak i den vinkelräta riktningen, så att du har två korsande linjer skär rummet intro fyra sektioner.

4 Använd den skårade sidan av murslev att sprida thinset murbruk över tre eller fyra kvadratfot i hörnet av en av sektionerna, där den möter andra i mitten av rummet. Tryck på din första stora kakel på plats, vrida det något för att få en tät förslutning med murbruk.

5 Sätt distanser runt plattan. Lägg ytterligare brickor runt det, sprider mer murbruk som behövs och genom att använda linjer som guider. Bygg ut mot väggarna. Skär plattorna vid kanterna av golvet som behövs med kakel kärare.

6 Ta bort distanserna från mellan plattorna. Låt det stå ca 12 timmar.

7 Från ett hörn och arbeta i sektioner, tillämpa injekteringsbruk över brickor med din injekteringsbruk flyta. Använd kanten av flottören att pressa fogmassan i linjerna mellan plattorna medan torka bort dem från plattan ansiktet. Låt injekteringsbruk sitta i ledningarna i ungefär en minut, sedan torka överskottet av plattorna med en fuktig svamp. Låt injekteringsbruk botemedel för två dagar innan du använder golvet.