Vad Kuddar Gå med en brun soffa?

Vad Kuddar Gå med en brun soffa?


Trots brunt är en grundläggande, neutral färg, gör möbler i denna nyans inte leta intetsägande och tråkig. Du kan göra din brun soffa visas samtida eller glamorös genom att lägga kuddar i en mängd olika färger och material som passar din stuga, enkel land, eller modern och eklektisk stil. Tillbehör är pricken på ett stort vardagsrum eller håla.

Färger

Det finns en myriad av färger som gör en brun soffa verkar levande och vakna upp i soffan nyans. Till exempel, ser choklad eller mocka brun möbler bra med levande, cool-färgade kuddar som limegrön eller aqua blå. Eftersom brunt är en varm nyans, den svala nyanser ger balans, vilket gör soffan ser ljusare medan minska intensiteten i de blå eller gröna kuddar. Varma nyanser är också perfekt för en brun soffa, och är särskilt komplement till ljusare bruna som medel solbränna eller honung. Bränd orange eller röd cranberry kuddar lägga sofistikerad färg till utrymmet och intensifiera skuggan av soffan.

Mönster

Eleganta och eleganta mönster, som tunna tan ränder på skiffergrå kuddar, lägga en diskret avbrott i färg till en muskot färgad soffa. Om du har en mer utåtriktad dekorativa stil, kan etniska marockanska eller indianflerfärgade utskrifter på kuddar göra din gråbrun soffa sticker ut. Moderna men enkla mönster som gula kuddar med bred ljusa och mörka ränder lägga subtila ljusstyrka till en bärnstensfärgad brun soffa. Eller kan du välja anpassade kuddar för soffan, som kuddar varje broderas med din familjemedlem initialer eller kitchy kuddar som presenterar former av stjärnor eller frukt för att matcha ditt barns sovrum inredning.

tyger

Material som tweed och tjock bomull är idealiska för kuddar som är avsedda för att visa lantlig stuga eller lantlig inredning. Till exempel, grå eller robin ägg tweed med fläckar av vitt och svart kan göra en jordbrun soffa mer märkbar. Sammet eller mocka soffa kuddar är en formell Förutom ett vardagsrum; välja kuddar i ädelstenstoner som smaragdgröna eller rubinrött, liksom guld eller brons, kan komplettera en mer traditionell rum.

Pillow Blandningar

Blandning mönstrade och solida-tonas kuddar, samt kuddar i olika storlekar, kan göra soffan mer visuellt tilltalande. Randig och polka-prickade kuddar i en blandning av varma och kalla färger som orange och blått eller rött och grönt är idealiska för en mörk solbränna soffa. Soffor i en ingefära ton ser bra ut med kuddar av varierande storlek i metalliska nyanser som platina, guld och koppar. Kuddar av olika texturer läggas till ett rum ger en mysig känsla.