Hur man gör gamla Windows Into Speglar

Hur man gör gamla Windows Into Speglar


Accessorising ett hem är en av de mest njutbara aspekterna av inredning. Slut tillägg lägger ofta en hel del till den totala visuella intryck av en väl inredda utrymme. Blandning gamla och nya objekt ger ränte inredning och djup samt. Ett sätt att förstärka inredningen i ett hem är att lägga till speglar. I synnerhet speglar gjorda av gamla, vintage fönsterkarmar är en oväntad och ovanlig tillägg till någon dekor och lägga till en illusion av ytterligare ljus och rymd till de flesta inredningssystem. Gamla fönster speglar är lätta att göra, och resultatet är en elegant utsmyckning pjäs som accenter alla hem.

Instruktioner

1 Ta bort glas kitt. Fönsterkitt håller varje glasruta på plats och går längs alla fyra sidor. Att arbeta på en glasruta på en gång, håll värmepistol ungefär fyra inches bort från kitt i 30 sekunder. Att arbeta i små delar, försiktigt skrapa den uppvärmda kitt av årgång fönster spegel ram tills varje fönsteröppningen är kitt gratis.

2 Bänd bort fönsterglas punkterna. Använd en liten skruvmejsel för att ta bort fönsterpunkterna från ramen. Fönsterpunkterna är små triangelformade metallstyckena som finns runt alla fyra sidor av fönsterrutorna för att hålla glaset på plats. Ta bort de punkter möjliggör enkel borttagning av varje glasruta för fönster spegel projektet.

3 Ta bort glasrutorna. Tryck försiktigt under varje glasruta, och lyft alla glasskivor av årgång fönsterspegelramen. Dessa paneler fungera som en mall för spegel bitar och deras stöd, så ta bort dem med stor omsorg och ställ dem åt sidan.

4 Skrapa fönsterkarmen. Förstärk årgång flisas visuella intryck av gamla fönster spegel genom att borsta hela träytan med en stålborste. Borsta gamla fönster spegel ram bort lös färg och eventuella kvarvarande skräp samt förbereder den för spegeln placering.

5 Trace runt varje glasruta. Ta varje glasbit, och lägg det på en bit kartong. Trace runt glasbiten och skär runt linjerna med en vass kniv för att skapa en mall och hjälpare för vintage fönster spegel.

6 Skär speglarna. Med användning av de papp mallar som en guide låg pappstycket på toppen av en spegel kakel stycke och spåra runt alla fyra sidor. Skär bitar med en spegel skärverktyg för en exakt del av spegel som passar i fönstret spegelprojektrutor.

7 Montera spegelrutorna. Montera en kartong bit i varje ruta öppning. Lägg en spegel bit på toppen av varje kartong bit, och säkra speglarna på plats med glaspunkter var 6 till 8 inches isär.

8 Skrapa fönsterkarmen. Förstärk årgång flisas visuella intryck av gamla fönster spegel genom att borsta hela träytan med en stålborste. Borsta gamla fönster spegel ram bort lös färg och eventuella kvarvarande skräp samt förbereder den för spegeln placering.

9 Fäst hängande skruvar. Använda en skruvdragare skruv två lyftöglorna på baksidan höger och vänster övre delarna av ramen. Trä en tung gauge tråd genom öppningarna i lyftöglorna för att göra en säker hängande apparat. Häng vintage fönster spegel.