Hur man ansluta en Electric Meter

Hur man ansluta en Electric Meter


Varje hem med elkraft har en elektrisk mätare om huset drivs av sin egen generator. Utom i sällsynta fall, har mätaren rutan för att installeras av användaren. Denna installation måste göras för att normerna i verktyget givare innan mätaren kommer att anslutas till hållaren, vilket gör att elektriska verktyg för att ge el till hemmet.

Instruktioner

1 Kontakta elbolaget ha el avstängd vid polen innan du fortsätter. I nybyggnation, ringa och kontrollera att byggnaden inte har anslutits innan börjar arbeta på kabeldragning en meter box. arbetar aldrig med ledningar i en meter box med strömmen på.

2 Åtgärd 5 fot från grunden av huset upp väggen där mätaren rutan kommer att installeras. Håll en nivå på varumärket. Med en penna, rita en linje 1 fot lång som löper parallellt med marken. Detta märke kommer att vara platsen för botten av mätaren rutan.

3 Håll ned i rutan på denna linje. Använd en penna för att rita en cirkel med hålet på baksidan av mätaren rutan på väggen. Med användning av en 3-tums borrkronan och sladdlös borrmaskin, borra en öppning genom väggen in i huset. Lyft mätaren rutan på plats så att öppningen på baksidan av lådan ställer upp med det nya hålet. Fäst rutan till väggen med skruvdragare och skruvar.

4 Fäst ledningen för inkommande elkablar till mätaren rutan. Detta kan vara en väder chef för luftledningar eller en uppåtriktad förlängning från begravd ledningen. Ledningen kommer att glida något i mätaren rutan och att handen dras åt på plats med en stor ledning mutter.

5 Dra elkablar genom ledningen och in mätaren rutan. Dessa trådar bör inte vara fäst vid de kraftledningar tills efter det att hela mätaren rutan installationen är klar. Detta kommer att vara tre kablar för de flesta 200-amp hem installationer. Det kommer att finnas två heta ledningar och en neutral eller jordledning.

6 Tryck ändarna av de heta kablar under de inkommande kraft klackarna inuti mätaren rutan. Använd en skiftnyckel för att dra öronen tills kablarna är säkra. Upprepa denna process med den neutrala ledningen under klacken nära mitten av rutan. Tryck ändarna av de heta kablar till uppehållstillstånd enligt klackarna för den utgående strömmen och dra åt dem med skiftnyckel.

7 Fäst två jordkablar till neutral klacken. En av dessa trådar bör gå till kretsen rutan inne i huset. Den andra kommer att gå ur mätaren rutan och fästas med en klämma till en jordstav. Staven kommer att ha satts 5 fot i marken i närheten av husgrunden. Gå all tre av kablarna som går in i huset genom öppningen på baksidan av mätaren rutan så att de kan dras till brytaren panelen inne i huset. När kablarna är anslutna till brytaren rutan, ring elbolaget att ansluta din makt och koppla in din elmätare.