Kinestetiska Idéer för Fågelskrämmor

Kinestetiska Idéer för Fågelskrämmor


Barn lär sig genom att göra. Att göra en fågelskrämma, i motsats till bara lyssna på en föreläsning om dem eller ens titta på någon annan göra en, bara inte har samma effekt. Detta kallas kinestetiska lärande. Lägg lite kreativitet och du bara kan sluta med en färgglad fågelskrämma som inte bara skrämmer fåglarna, men ger dig ett fniss eller två.

Dino-Scarecrow

Även omnämnandet av ordet "dinosaurie" kommer sannolikt att få en barnens kreativa safter flödar. Först bestämmer vilken typ av dino-fågelskrämma du vill göra. En T-Rex skulle behöva en stor stor mage, stora bakben, små framben, lång fett svans och, naturligtvis, en enorm huvud med tänder. Sy säckväv säckar stora eller andra kraftiga typer av material tillsammans för mage, ben och huvud. Låt barnen fylla upp alla bitar med halm. Lämna de främre klorna lite understuffed så att de kommer att röra sig i vinden. Använd gamla vita blekmedel flaskor att skära ut triangelformade tänder och klor för både fram- och bakben. Måla klorna en annan färg om du vill. Forskarna är inte säker på vilken färg dessa dinosaurier var i livet, så någon färg eller kombination av färger, skulle fungera. Måla på stora ögon för att skrämma kråkor.

clown Scarecrow

Clowner är kända för djärva, ljusa färger, upprörande kläder och knasiga peruker. Ingen kombination av färger är alltför upprörande. Om du gör detta som en klass projekt, låt varje barn plocka sina favoritfärger. Välj från luffare clowner i lapptäckta blå jeans, att Harlequin typer med pyjamasliknande kläder som är uppdelade i mitten med olika mönster och färger på varje sida. Använd en färdigköpta regnbåge peruk eller designa en garn peruk egen och sedan kronan din skapelse med en zany hatt. Tänk på att många volanger eller löst sittande kläder, för att inte tala om långhåriga peruker, tenderar att röra sig mer i vinden.

lyckohjul Scarecrow

Tanken bakom lyckohjul fågelskrämma är att kombinera skräck faktorn för din trädgård vakt med förflyttning av vindsnurror. Designa din fågelskrämma med hjälp av allt från en gammal, slagna, rutig skjorta och holey jeans till en elektrisk grön polyester fritid kostym. Sätt en vindsnurra i varje hand din fågelskrämma och kanske några mer på hans fötter. Om fågelskrämma har en ficka, stoppa en långskaftad lyckohjul i den fickan så hjulet snurrar precis ovanför axeln.

The Pirate och papegojan

Sätt en bit av Karibien i din trädgård genom att skapa en pirat och papegoja fågelskrämma. Ge din pirat en lapp för ögat, snaggletoothed skägg, trassliga hår och en överdimensionerad hatt komplett med en ljus, fet fjäder. Löst sittande kläder som skapar massor av rörelse i vinden fungerar bra. Hitta den största leksaks papegoja som passar på fågelskrämma axel, företrädesvis en med massor av fjädrar. Eller, få klassen tillsammans och göra din egen sassy papegoja.

Scarecrow Impersonators

Sång och låtsas är också en del av kinestetiska lärande. Om du bor i staden med ingen plats att bygga en fågelskrämma, använda kraften i sång och rörelse för att låta barnen låtsas att de viftar i vinden och vakar över ett fält av majs eller bönor. Gör en vägg av klassrummet ser ut som en bondes fält med rader av grödor och kanske till och med en Corral med en ko eller två. Make up dikter eller sånger, klä upp i galna kläder och låtsas. Har en kamera redo att ta en bild av din levande, stad-slicker fågelskrämmor.