Roliga årsdag Sayings

Roliga årsdag Sayings


Romantiska känslor och buketter av blommor är allt gott och väl, men par som vill fira varje aspekt av deras förhållande bör ta en titt på några roliga årsdagen talesätt. Oavsett hur lycksalig en relation kan vara, har varje en sina brister. Förmågan att skratta åt varandra är avgörande för en relation, och dessa roliga årsdag ord kommer att hjälpa belysa lustiga relation elände.

Lidande

Exklusive människor som möts i Las Vegas och få gifta samma natt, de flesta relationer kommer i etapper: första datum, andra datum, förslag och engagemang. Traditionellt behöver par inte byta ringar för att fira deras faktiska gift liv tillsammans. Denna roliga årsdagen säger och spela på ord jämför äktenskap med en cirkus och kommer upp med en ny typ av "ring": "Äktenskapet är en tre-ring cirkus. Förlovningsring, vigselring, och lidande"

Väckarklocka

Falling in love kan kännas som en dröm, en serie lycksalig stunder där någon sken av verkligheten kastas ut genom fönstret och allt är möjligt. Denna roliga årsdagen säger är bra för par som har insett att äkta kärlek är inte så lätt eller svartvitt: "Kärlek är en lång söt dröm, och äktenskapet är väckarklockan." Puppy love och tidig romantik kan bara ta ett par hittills. Denna roliga årsdagen säger påpekar att äktenskapet vaknar par upp från romantisk fantasi för att möta det hårda arbete som en verklig långsiktig relation kräver.

Speciell person

Folk älskar att reta och irritera dem de har känslor för. Barn i grundskolan gör det. Irriterande en person som du har tillbringat veckor, månader, år eller tom decennier med är ganska oundvikligt, oavsett hur mycket de älskar dig. Denna roliga årsdagen säger påpekar det faktum att även de älskar dig mest kan driva du upp väggen: "Det är så bra att finna att en speciell person du vill irritera för resten av ditt liv." Sann kärlek är att kunna irritera din partner år ut och år in, medan fortfarande känner glada över att vara tillsammans.

Sedan träffade vi

Spärr arrangerade äktenskap och människor som växte upp tillsammans, de flesta par leva många år av sitt liv isär före mötet. När två människor möts, bli kär och gifta, är det tänkt att vara en glad fest. Komikern Rodney Dangerfield, känd för många skämt om oroliga äktenskap, sätter en twist på uppvaktning och äktenskap i denna roliga årsdag talesätt: "Min fru och jag var glad för 20 år ... sedan vi träffades."