Hur man lär sig Floral Arrange Online

Hur man lär sig Floral Arrange Online


Blommor ordna är konsten att utforma blomsterarrangemang och buketter från snittblommor, blad och örter. Blommor ordna innebär färdigheter och kunskaper som hur man väljer, klippa och arrangera blommor så att de håller sig fräscha så länge som möjligt. Blommor formgivare behöver veta hur skapar arrangemang, kransar, buketter, corsages och även konstgjorda blomsterarrangemang. Blommönster har en lång historia och omfattar många olika stilar av blomsterarrangemang. Det finns ett antal sätt att bli utbildad i blommönster. Valen är formell utbildning med certifiering för anställning eller informell utbildning för personligt bruk eller hobby.

Instruktioner

1 Läs webbsidor och bloggar. Det finns många informativa hemsidor på nätet där du kan lära dig om historien om blommönster och många andra ämnen. Det finns artiklar och handledning om verktyg som behövs för blomsterarrangemang, tekniker, behandlingar och typer av arrangemang. Du kan också hitta intressant information och bilder på bloggar av blommor och inredare.

2 titta på video online. Det finns webbplatser med instruktionsfilmer på att göra blomsterarrangemang (t.ex. YouTube.com och Videojug.com). Med dessa filmer, kan du lära dig att plocka ut blommor och behållare för arrangemang. Det finns demonstrationer av inredare och florister lära ut hur man gör stora och små arrangemang för bröllop, helgdagar och särskilda teman. Med hjälp av dessa övningar, kommer du att kunna återge expert utseende arrangemang och lära användbara tips från proffs.

3 Ta online klasser. Gör en sökning för blomsterdesignskolor. Det finns många online-program tillgängliga för blommönster. Se till att du noggrant undersöka alla skola du funderar på och välja en som är ackrediterad. Vissa högskolor och universitet erbjuder också kurser i blommönster på nätet genom sina trädgårdsavdelningar. Program kommer att lära de många sorter av blommor, principer för blommönster, och skapa mönster för olika tillfällen. Ett certifikat tjänade kan leda till jobb för detaljhandeln och grossistflorister, catering och bröllopstjänster och många andra möjligheter.

4 Orderböckerna nätet genom många bok webbplatser (t.ex. Amazon.com) och begagnade böcker finns på platser som ebay.com. Det finns många användbara böcker tillgängliga som kommer att hjälpa till med dina kunskaper om blommor ordna. En god man "arrangera blommor: Hur man skapar vackra buketter i varje säsong" av Martha Stewart. Det är ett lättanvänt, informativ, bok med vackra bilder. En annan lärorikt bok är "Flowers A till Z: handla, växande, skärning, ordna" av Cecelia Heffernan. Det är en pedagogisk resurs full av information om blommor och blommor ordna.