Vad är det bästa dammsugare på marknaden?

Vad är det bästa dammsugare på marknaden?


När du granskar hushållsapparater adjektiv, säger att något "suger" betyder oftast att det är fruktansvärt. Inte så med dammsugare: ju mer de suger, desto bättre kan bidra till att snabbt skura dina mattor och golv för ett friskare, renare hem. Om många modeller på marknaden lämna huvudet känsla som det är i ett vakuum, oroa dig inte. Hushållning experter har belyst några av de bästa dammsugare på marknaden.

Hoover Platinum Bagged upprätt med kanister

Den UH30010COM modell i Hoovers vakuumledningen kommer rekommenderas av Consumer Reports Magazine som en av de bästa övergripande upprätt modeller av de 48 testade dammsugare. Till skillnad från många av sina motsvarigheter, förpackningar detta vakuum en stor punch i en relativt lätt paket, väger endast 5,9kg. Funktioner inkluderar en roterande borste som hjälper till att fysiskt lyfta partiklar från mattan för snabbare och mer djupgående dammsugning, ett HEPA-filter för förbättrad luftrenhet och en inbyggd uppsamlare mekanism för snabb förfogande.

Kenmore Intuition 31100

Ofta luften från vakuum injicerar helt enkelt mer damm och föroreningar i din luft, men inte med Kenmore vakuum. Det kommer beröm av redaktörerna för god hushållning, som testade 40 luckor med ett öga för de som uppfyller HEPA standard när det gäller luftrenhet. Det älskade specifikt att det var "utmärkt" vid attackera djurhår och inbäddad smuts. Och till skillnad från många dammsugare, erbjuder sina löstagbara slangen nästan lika mycket sugande kraft som den vanliga vakuummekanismen, så att du kan enkelt rengöra svåråtkomliga ställen, såsom under eller bakom soffan.

Swiffer SweeperVac

För hårda golv som du behöver för att snabbt piffa upp, prova Swiffer kombination av en mopp och vakuum. En miniatyr dammsugning mekanism suger upp partiklar medan Swiffer egenutvecklade duk också plockar upp skräp manuellt. Wired Magazine älskade det, notera att det var ett snabbt sätt att rengöra och decrumb ditt hus och var också lättare och mer portabel än en full-size upprätt vakuum. Det är idealiskt för de snabba jobb nödvändiga på grund av en drop-in granne eller en överraskning besök från svärföräldrarna.

Bissell CleanView Helix Deluxe 21K3

Kraftfull dammsugare inte bara suga damm; de ofta suger dina pengar direkt ur din plånbok också. Men du behöver inte vara rik för att njuta av ett rent hem. Denna budget-kategori upprätt vakuum fick beröm från Consumer Reports och god hushållning tidskrifter. Funktioner inkluderar ett HEPA luftfilter, en sugslang och ett brett utbud av möjliga rengöringsutrustning. Men eftersom det är en budgetmodell, lider också av några potentiella design problem, såsom en högre tyngdpunkt som gör det mer benägna att tippa än dyrare dammsugare.