Hur man gör sexig hemlagad kostymer

Hur man gör sexig hemlagad kostymer


Att välja rätt maskeraddräkter kostym kan vara frustrerande. Om du vill gå med en sexigare kostym i år, överväga att göra din egen. Gör din egen kostym är billigare än att köpa en från din lokala kostym butik, och det gör dig mer kontroll över passningen av dräkten. Plus, kan du redan har leveranser i hemmet för att göra din egen kostym.

Instruktioner

skolflicka

1 Använd en tartan, veckad kjol. Välj en kjol som är knälång eller kortare. Du hittar dessa på välgörenhetsbutiker om du inte har en. Rulla kjol för att göra det kortare om du vill ha en sexigare utseende.

2 Använd en mans vit klänning skjorta. Välj en som är nära din storlek. Rulla ärmarna upp till armbågarna. Låt upp några knappar ogjort att visa lite klyvning. Antingen stoppa in skjortan i din kjol, eller binda botten framför skjorta svansar i en knut på midjan. Binda skjortan visar en del av mellangärdet.

3 Wear knähöga strumpor. Du kan bära vita eller färgade, beroende på vilket du föredrar. Bär svarta lack baby doll skor eller ett par svarta klackar.

4 Sätt håret i en hästsvans eller flätor. Bär med sig några böcker, ett äpple eller bära ett par svarta tråd ram glasögon.

Edens trädgård

1 Använd en bikini. Välj en som är hudfärgad. Eftersom du simulera Edens lustgård, kan du använda en grön bikini, om du föredrar, eftersom beläggningar kommer att vara grön.

2 Drape falska murgröna runt din torso. Du behöver ungefär 1,5 m (5 fot) från murgröna för din kropp. Om du vill ha lite mer täckning, linda några runt midjan.

3 Klipp 6 mm (1/4 tum) grönt band i 12,5 cm (5 tum) längder. Du behöver ca 10 längder. Använd dessa längder för att binda murgröna till bikini. Knyt bandet runt där murgröna korsar bikini, såsom axelband och ryggband. Var noga med att dubbelknut den för att göra det säkert. Om du placerat murgröna runt midjan, använder säkerhetsnålar för att fästa den till din bikini botten. Hoppa runt för att se murgröna är säker. Om du tycker att det är löst, lägga till fler säkerhetsnålar och band som behövs.

4 Stick några murgröna blad i håret för brytning.

5 Placera en falsk gummi orm runt halsen för att representera ormen. Bär ett äpple i händerna för att beteckna den förbjudna frukten.