Hur man kan inreda med tablescapes

Hur man kan inreda med tablescapes


Du kan skapa en tables genom att dekorera din matbord. Idéer för tablescapes kan innebära semester firande, ett färgtema eller säsongs fokus. Typiskt tablescapes inkluderar bordscenter samt tallriksinställningar. De kan vara så avslappnad som en picknick lunch till så formell som chef bord på en bröllopsfest. Var kreativ när du skapar en tables med dagligvaror på okonventionella sätt.

Instruktioner

1 Skapa en strand scen sommar tables för en romantisk picknick för två eller för att fira den fjärde juli. Lägga lite sand i mitten av bordet och dekorera området sand med snäckskal i olika storlekar och former. Fyll en stor snäcka med vita eller gula daisy för en mittpunkten. För en utomhus händelse på kvällen, placera flera värmeljus runt bordet för en mjuk, romantisk glöd.

2 Fira höstsäsongen genom att skapa en dekorativ höst-tema tables. Fyll tydliga vaser med hösten blad och frukter såsom päron och äpplen. Ställ kalebasser, små pumpor, squash och kastanjer runt bordet. Position höstlöv enligt klara glasplattor. Gör hål i mini pumpor och sätta återvunna eller värmeljus i dem.

3 Försök med olika behållare för din tablescenter. Undvik att använda vaser och prova korgar istället. Knyt band runt små burkar och placera ljus inuti. Sätt påsk godis eller desserter på tjusiga tier dessert skivorna. Placera blomblad eller flytande ljus inuti breda, grunda skålar. I stället för en knopp vas, sätta en liten blomma i ett champagneglas. Placera speglar på bordet och position värmeljus på dem.

4 Gör unika center med frukt som vindruvor, äpplen, apelsiner, citroner och jordgubbar, som också kan ätas. Använd färska vårblommor i krukor i stället för påskliljor eller tulpaner för blommor center. Alternativt sätta kvickrot brickor dekorerad med band längs mitten av bordet. Lägg små chokladägg för påsk. Örter i mindre krukor fungerar bra för bordscenter.

5 Dekorera ditt bord för jul med hjälp av bägare fylld med gröna eller röda hårda karameller. Placera en liten godisrotting vid varje inställning. Position treeprydnadar runt bordet och sätta en julstjärna anläggning i mitten. Alternativt, placera små julstjärnor ner i mitten av tabellen. Du kan köpa tallrikar och bordslöpare med julmotiv.