Varför mina former i Illustrator hålla försvinna?

Varför mina former i Illustrator hålla försvinna?


Även Adobe Illustrator typ, form och väg verktyg skapa sofistikerade grafik, kan vissa egenskaper som förknippas med dessa verktyg orsaka nyligen dragit vägar och former för att försvinna oväntat från duken. För CS versioner av Illustrator, kommandon för penna, penna och pensel verktyg kan justeras för att förhindra förlust av former och andra typer av konstverk, och lägga till stroke eller fyllningar kan lösa problem med försvinner former när väg verktyg används.

Typ på Paths

Illustrator typ och väg verktyg fungerar tillsammans för att skapa typ som strömmar längs en bana eller runt former. Emellertid, när typen appliceras på ett nyskapat bana, försvinner det objekt avgränsas av den vägen. För att undvika detta, kopiera formen och spara den på ett eget lager, så att det blir synligt när liknande transaktioner har slutförts.

Penna, blyertspenna och penselverktyg

Illustrator penna, penna och pensel verktyg har hjälp alternativ som kan leda till försvinnandet av nyligen skapade linjer och former. Om inget annat anges, dessa verktyg redigera eller radera nyligen skapade former och vägar när en ny tillsätts i närheten använder samma verktyg. För att förhindra detta beteende, klicka på ikonen för det valda verktyget. Under de alternativ som erbjuds där, avmarkera "Keep markerade."

Path Verktyg: Lägga Strokes

Vägar och former dras med någon av Illustrator ritverktyg kan tyckas försvinna när de är avslutade, om ingen fyllning eller stroke har tillämpats. Om en just avslutad bana eller form tycks försvinna från duken, kontrollera fyllnings- och linjerutor längst ned i verktygspaletten. Om båda är tomma, välj "Markera allt" (Cmd-A för Mac, Ctrl-A för Windows) för att välja hela formen eller väg, och tillämpa en stroke eller fyll färg för att hålla den synlig.

Pathfinder Palette

Paletten Pathfinder erbjuder många alternativ för att lägga till, subtrahera eller korsande former som överlappar varandra eller intill skapa en mängd olika effekter. Relevanta objekt väljs och knappen klickas på paletten Pathfinder för att skapa den önskade effekten, som appliceras genom att markera knappen Expandera. Om två eller fler former väljs för Intersect Shape Area drift kan alla former försvinna efter att ha klickat "Visa". Spara en kopia av alla former skapas, eller använda effekten till flera former stegvis för att undvika detta problem.