Hur man drar Anime höll ett svärd

Hur man drar Anime höll ett svärd


Anime är en typ av animation uppfanns och teckningar av japanska konstnärer och de som påverkas av dem. Det finns tecken med stora ovala ögon, hjärtformade ansikten och ideala kroppsproportioner. Anime åtgärder verkar normalt långsammare än inom andra typer av animation. Anledningen är att anime använder färre unika bildrutor per sekund. De berättelser som anime skildrar täcker alla dramatiska genrer, men fantastiska och övernaturliga teman löper genom många filmer. I sådana filmer, är det inte ovanligt att stöta på tecken svingar svärd.

Instruktioner

1 Rita den första halvan av ett svärd-svingande karaktärs streckfigur. Streckgubbar används ofta av animatörer för att hjälpa dem positions tecken med komplexa poser i tredimensionellt rum. De proportioner som anges låter dig rita ideal (dvs muskel- eller smala) tecken, vilket är en väsentlig egenskap hos anime. Använd följande guide, som avser de nödvändiga "pinnar" eller segment, inklusive deras storlek och läge. Torso: Vertical segmentet åtminstone tre inches lång. Bäcken: horisontellt segment halva längden bålen. Fäst bäckenet "mittpunkt till botten punkten av bålen. Övre ben: Vertikala segment som är anslutna till båda ändarna av bäckenet. Samma längd som bäckenet. Underben: vertikala segment kopplade till punkter botten av övre ben. Samma längd som övre ben. Fötter: Horisontella segment fäst vid botten av underben. Två tredjedelar av längden på underbenen.

2 Form den andra halvan av streckfigur: Clavicle: horisontellt segment vars mittpunkt fäster vid högsta punkten av bålen. Längd: något längre än bäckenet segmentet. Överarmar: Vertikala segment som sträcker sig ned från båda ändarna av nyckelbenet. Längd: något kortare än övre ben. Underarmarna: Vertikala segment som sträcker sig ned från botten av överarmarna. Längd: samma som överarmarna. Händer: Vertikala segment som sträcker sig ned från botten av underarmarna. Längd: hälften av lägre armlängd.

3 Fyll i streckfigur genom att dra en oval för huvudet. Storlek huvudet för att ha en diameter som är något mindre än den bäckenet längd.

4 Köttet ut streckfigur i en tredimensionell figur: För varje kroppssegment du drog i föregående steg, omger segmentet med en rektangel, som representerar kött omgivande ben.

5 Smooth karaktärens hårda kanter i ett mer naturligt utseende kroppen: Curve kanterna av varje rektangel så att de flyter in i kanterna av rektanglarna de är förbundna med.

6 Börja poserar figuren: Radera figurens nedre vänstra arm och hand. Rita dessa delar så att underarmen är betydligt kortare än sin ursprungliga storlek, och sträcker sig till vänster från överarmen, snarare än nedåt. Den kortare längd representerar förkortning, den visuella fenomen som visas av objekt som du ser från sneda synpunkter.

7 Lägg till svärdet: Rita en rektangel som sträcker sig uppåt från hand rektangel. Gör rektangelns längd lika med rygglängd, och smalnar dess topp till en punkt.

8 Rita ögonen. På den horisontella mitten av ansiktet, dra två ovaler som täcker en fjärdedel ansiktet längd. Dessa är ögon konturerna av en anime karaktär.

9 Fyll i ögonen genom att rita två koncentriska ovaler inuti ögat konturer. Svärta den innersta ovaler, som representerar elever.

10 Form näsan och munnen. Tillsätt en liten bakåt "L" i ansiktet centrum (näsan). Rita en kort horisontellt segment inriktade vertikalt med näsan, och positioneras halvvägs i utrymmet mellan näsan och hakan.