Hur man läser textmeddelanden från en annan telefon

Hur man läser textmeddelanden från en annan telefon


Ett sätt att hålla ett öga på familjemedlemmar eller anställda är att övervaka sina textmeddelanden. Detta gör det möjligt för dig att hålla reda på vem de kommunicerar med och vad de säger. För att göra detta, måste du hitta en mobiltelefon spion programvara som kan hjälpa dig att hacka sig in i måltelefonen. Att göra detta på en telefon som du inte äger är olagligt, och du bör endast använda dessa program i enlighet med lagen. (Notera att företaget utfärdat telefoner är lagligt att peka på.)

Instruktioner

1 Köp Phone Stealth. Från och med 2010 Programmet kostar £ 32,40. Den största fördelen med detta program är att det fungerar med Bluetooth, vilket innebär att du inte behöver installera något på måltelefonen så länge som dess Bluetooth är aktiverat. Nackdelen är att målet måste telefonen vara inom 150 fot för att programmet ska fungera. Installera programvaran i telefonen och se till att Bluetooth är påslagen. När målet telefonen är inom räckhåll, kommer mjukvaran synkroniseras med måltelefonen så länge som dess Bluetooth är också aktiverat. Du behöver veta telefonnumret till målet telefonen för att skilja sig från de andra Bluetooth-telefoner i området. När telefonerna har synkroniserats, kommer programmet att ge dig en meny full av möjligheter. Klicka på "Läs SMS" för att visa textmeddelanden.

2 Få FlexiSpy. Detta är ett omfattande program som gör att du kan avlyssna samtal, läsa SMS, gör Global Positioning System och e-post spårning och även göra fjärr telefonsamtal från måltelefonen. Från och med 2010, kostar detta program mellan 96 £ till £ 226. När du har köpt det, installera det på måltelefonen. Detta kan ta upp till två timmar, så du måste ha oavbruten tillgång till telefonen för den tiden. Programvaran är först installerat på datorn och kommer då att behöva synkroniseras med mobilen. Du kommer att kunna använda en rad SMS-kommandon för att fjärrstyra måltelefon.

3 Köp Mobile Spy. Från och med 2010, kostar det här programmet £ 32,40. När du har köpt programmet, installera det på målet telefonen genom att först installera det på en dator och sedan synkronisera den med telefonen. Programmet är utformat för att fungera på iPhone, björnbär, Androids och vilken telefon som helst som använder Windows Mobile eller Symbian operativsystem. Programmet kommer att spela in SMS, telefonsamtal, GPS-positioner och samtalsloggar, och överföra dem till en lösenordsskyddad server med jämna mellanrum. När du är redo att hämta filerna kan du logga in på servern och hämta data.