Perfekta Presenter för tonåringar och preteens

Perfekta Presenter för tonåringar och preteens


När du handlar för en tonåring eller en preteen, är det svårt att veta vad som är en bra present. Ofta trender utvecklas och förändras så snabbt att det är svårt att hänga med. Hålla sig till beprövade gåvor som passar individen är en bra strategi. Tonåringar kommer att uppskatta den tid du tog plocka ut sin gåva, och de kommer att njuta av hur de får ut av det.

Musikälskare

Om preteen eller tonåring i ditt liv vårdar musik, köpa en mp3-spelare. Om hon redan har en spelare, köpa tillbehör för spelare eller ett presentkort för en webbplats för att ladda ner musik. Du kan också köpa CD med en favoritmusik artist eller en affisch av konstnären att pryda väggarna i hennes rum.

Animal Lover

Anta en val eller donera till en annan välgörenhets djur organisation som intresserar preteen eller tonåring. Ge en gåva av ett zoo medlemskap eller biljetter till ett djur-fri cirkus. Du kan också köpa klädesplagg prydd med favorit djur eller böcker om djur som du vet att han älskar.

Den Kläder Enthusiast

Preteens och tonåringar brukar vilja plocka sina egna kläder. Ge henne gåvan av stil genom att ta henne på en shoppingrunda. Om hon bor långt borta, skicka ett presentkort till sin favorit butik. Du kan också skicka en prenumeration på hennes favorit modemagasin för att ge inspiration till hennes garderob.

Gamer

Många preteens och tonåringar njuta av videospel, dataspel och handel kortspel. Ta reda på just de typer av spel din preteen åtnjuter och unna honom i detta nöje. Om han tycker om tv-spel och datorspel, köpa ett presentkort till den lokala tv-spel butik eller underhållning återförsäljare. Om han gillar handel kortspel, serietidning butiker säljer ofta däck samlarkort.

The Book Worm

Ta reda på gynnade bokserien av en bok-älskande tonåring. Om hon redan har alla böcker i serien, är det ofta åtföljer bok varor hon kan njuta av. Eller gå till din lokala bokhandel och satsning på avsnittet Ungdom. Fråga vad de Säljare är och köpa en mängd olika böcker och bok märken för att göra en gåva korg.

The Movie Buff Gift Basket

Bidra till att utöka insamlingen av din preteen och köpa honom några DVD-skivor, tillsammans med popcorn, godis och läsk. Kasta allt i en gigantisk popcorn badkar med flera kuponger som säger: ". Tillträde till Movie Night på vår Hemmabio"