Hur man håller Frukt Buketter droppar

Hur man håller Frukt Buketter droppar


Ätbar frukt arrangemang, som i allmänhet består av frukt skuren i olika former och storlekar som släpps ut på spett och arrangerade i en vas eller korg, är friska gåva alternativ för alla tillfällen. Använd dem för födelsedagar, bröllopsdagar och andra speciella evenemang eller skicka dem som present. Att hålla arrangemanget fri från droppar kan få svårt, särskilt om du transporterar arrangemanget. Detta kan undvikas genom att använda rätt material att packa korgen eller vas du använder för arrangemanget och att använda sig av luftkonditioneringsaggregat.

Instruktioner

1 Ring framåt till den plats där du tar din frukt bukett, i förekommande fall. Instruera dem att vrida upp luftkonditioneringen i rummet (i varmare väder) eller stänga ner värmen (i kallare väder). Om du använder bukett till en fest på ditt hus, skruva upp luftkonditioneringen eller stänga ner värmen i rummet där buketten visas. För antingen väder, kommer gästerna kroppsvärme förhindra rummet blir för kallt.

2 Håll arrangemanget kylda så länge som möjligt tills du presentera det som en gåva eller ställa ut för ett parti eller annan händelse. Placera i ditt kylskåp eller mötesplats walk-in kylskåp till sista minuten. Om du måste transportera ditt arrangemang med bil, ställa in luftkonditionering till den kallaste möjliga till att hålla arrangemanget droppar.

3 Ställ in buketten direkt framför en luftkonditioneringen om möjligt, eller hålla en fläkt i närheten. Placera arrangemanget i en hög kastrull och packa isen runt arrangemanget vas. En kylare utan lock packad med is är också ett alternativ för mer kausala händelser, såsom picknick, för att hålla arrangemanget sval och därmed förhindra droppar.

4 Håll minimala mängder av extra mat ut när frukten bukett, som kommer att uppmuntra gästerna att äta från buketten först och förhindrar buketten från sitter alltför länge och droppande.