Tile Design Idéer för egna badrum

Tile Design Idéer för egna badrum


De egna badrummen erbjuder bekvämligheten av att vara ansluten till ett sovrum, men denna lyx skapar också en konstruktion dilemma. Rum inom ett hem, särskilt de som är fästa bör ha konstruktionsflödet från den ena till den nästa. Du kan tillämpa detta koncept till badrum genom att införliva plattor som matchar den bifogade sovrummet design tema.

Färger och liknande material

Granskning av material och färger i sovrummet som har eget badrum ger dig en bra utgångspunkt för att bestämma hur man designar badrum. Med hjälp av en golvplatta som liknar eller samma som sovrummet är ett enkelt sätt att knyta de två rum tillsammans. Till exempel, om du har marmorgolv i sovrummet, använder en marmor kakel i badrummet som har samma nyans som i sovrummet golv. Tiles är ofta tillverkade av keramik, marmor, glas eller granit, men du kan hitta lövträ brickor för att hjälpa dig att utvecklas ett sovrum är trägolv i badrum.

kakel Detaljer

Kakel, oavsett material, finns i en mängd storlekar, former och färger, som gör att du kan lägga till kompletterande kakel detaljer till ditt badrum. Du kan rama in föremål på badrum väggen som en spegel, väggbilder och en elektrisk strömställare, eller skapa en brännpunkt snyggt arrangerade plattor som kakel som omfattar hela rummet. Välj en färg för kakel som används i hela sovrummet. Om du vill lägga till en ram för vissa badrums funktioner, bara använda den färgen kakel för utformningen. Lägga till en backsplash och ram runt badrummet ger dig en lite mer flexibilitet att använda en rad nyanser som motsvarar de färger som används i sovrummet.

Dusch eller badkar Foder

Dusch eller badkar i ett badrum är ofta i fokus i ett rum; därför, öka den med kakel som liknar konstruktionen i den bifogade sovrummet hjälper de två rummen dekorativt flöda. Du kan radas alla motsvarande dusch eller badkar väggar med en enda nyans som matchar sovrummet, eller linje hela området med en neutral ton och inkludera anpassade plattor. Om du väljer att skapa en bild i väggen kakel, använda färger och former representerade i sovrummet. Gör en kvadrat-liknande design om sovrummet har möbler med skarpa, raka linjer, eller skapa bilder med rörelse om sovrummet har rundade funktioner.