Trä trädgård gåvor

Trä trädgård gåvor


Om en vän brinner trädgårdsarbete, ge henne en gåva som speglar intresset. Hjälp herrecipient omvandla sin trädgård till en personlig respit med trä utomhus inredning eller möbler. Välj en gåva som kombinerar rustika träelement med komfort, iögonfallande design och livliga färger. Tänk på mottagarens trädgårds behov och intressen innan du väljer den perfekta presenten.

trädgård Insats

Glädja en trädgård älskare med en dekorativ träpåle. Välj en charmig insats med en snidad fjäril, groda, fågel eller fe siffra. Välj en insats med en skylt förmedla ett budskap som "hemlig trädgård." För en konstnärlig känsla, köpa en trädgård insats med en blandning av element, såsom trä, koppar och målat glas.

Bird House

Överraska en naturvän med en trä fågel hus hon kan visa i sin trädgård. Välj en varaktig fast cypress eller mahogny fågelhuset med en nyckfull chateau eller lusthus konstruktion. Välj en fågel hus komplett med en ordentlig dränering och ventilationssystem, samt en monterings brack och skruvar så att mottagaren kan installera den på ett inlägg. Slutföra gåva med gourmet fågelfrö blandning.

trädgård bänk

Behandla en trädgårdsmästare till en bekväm träbänk. Köp en bänk konstruerad av teak lövträ, som är känd för sin hållbarhet, styrka och väder prestanda. Bänkar terar djupa skålade säten och rundade kanter erbjuder den mest komfort. Som en personlig touch, har bänken graverad med mottagarens namn eller en meningsfull fras.

Fjärilshuset

Presentera en vän med en vibrerande trä fjäril hus. Mottagaren kan förbättra en trädgård med ett gult hus med färgglada fjäril och blommönster. Välj ett hus som visar juvel-tonad nyanser som magenta, lila och turkos, som kommer att lysa upp en blomma, ört eller grönsaksland. Köp en fjäril hus som är ansluten till en trä eller metall spel.