Hur man fångar musslor, musslor och ostron i sanden

Hur man fångar musslor, musslor och ostron i sanden


Innan du sport-jakt eller fångst, musslor, ostron och musslor, vara noga med att kontrollera licenskrav och ta reda på om ett område är godkända för sådan jakt. Det bidrar också till att känna den sannolika livsmiljö av blötdjur, musslor eller skaldjur du är på jakt, såvida du inte har något emot att ta dina chanser på vad "bubblar upp." Vissa musslor lever i mitten av tidvattnet nivåer, en del finns i låg-tidvatten förhållanden, och musslor och ostron, beroende på var du bor, kan vara i vanlig plats.

Instruktioner

clamming

1 Använd fotskydd, såsom gummistövlar eller tygskor, och trampa för musslor på grunt vatten. En liten båt, flotte eller flottören är användbar med denna metod, eftersom du behöver en plats att lagra din fångst som du jagar. Denna traditionella metoden har jägaren använda en fot för att känna under sand eller steniga botten för något hårt. När en liten klump känns, gräva med tån, rulla ut mussla, når ner med en hand eller clamming spade, som har en platt kanter blad och kan slitsad för att plocka upp den. Placera den i korgen eller hinken i båten eller på flotten eller flyta.

2 Använd en kratta eller tång för att samla in musslor på grunt vatten med sandbottnar. Musslor är under sanden, snarare än på ytan - en del djupare än andra. Det finns många olika typer av musslor. Clamming krattor är bäst för grundare musslor, medan tång gräva djupare. Tång och krattor både har en sax-liknande åtgärder och många tänder placerade för att fånga olika stora musslor. Hur dessa verktyg fungerar är till skillnad från alla andra; ömma muskler är en normal efter effekten av användning. Kasta Tong eller rake innehåll på båten, flotte eller flyta. Du kanske har fångat något du inte vill behålla, så gå igenom dina resultat varje så ofta. Kasta tillbaka oönskade föremål och separata varelser som kan livnära sig på varandra.

3 Hand gräva eller kratta för att söka i lågvatten stranden sand, såsom finns på antingen kusten i USA. Efter en våg kommer upp på sanden, kan du följa bubblor där musslor och andra varelser gömmer sig. Gräv försiktigt i sanden, eftersom bryta skal av blötdjur gör dem olämpliga för att äta.

Samla ostron och musslor

1 Rake viken, bäck eller flodbädden och inlopp för ostron. Ostron älta toppen av botten av havsbotten. Ostron larver, eller spottade, flyta runt och följa sandkorn, grus, stenar och snäckor, de växer överallt där de landar. Skrapor, snarare än krattor, användes av stora företag att skörda ostron utanför kusten i New Jersey i början av 20-talet. Framtida ostron samla eliminerades i processen eftersom spottade inte var "återplanteras" när de muddras upp sina fångster. Hand insamling av ostron är också möjlig. I vissa områden med varmare vatten, ostron växer i områden som är utsatta mellan tidvatten. I South Carolina, till exempel, är saltvatten kärr matas av bäckar och floder med synliga lera lägenheter. Dessa bäckar, flodbäddar och Ler är hem för dessa tidvatten ostron.

2 Placera fångad ostron i korgar eller hinkar och slå av unga ostron larver, eller spottade, i vattnet med hjälp av en bit metall - såsom en gammal eller trasig verktyg - när du går över din fångst vid vattnet. Detta säkerställer att en ny generation av ostron kommer att vara där för framtida sport jägare.

3 Hand samla musslor från där de växer. Mussel kluster finns på småsten, stenar, pålar, flöten och stenblock. Man måste vara försiktig för att undvika källor från förorenade områden. Konton från New Jersey shore berättar om en typ av brun mussla som inte var lämpliga för mänsklig förtäring. Avhandlingar berättelser kan ha kommit från teller personliga kunskap att bli sjuk efter att ha ätit dem, eller att de växte i förorenat vatten.