Vad är blöt av geler?

Vad är blöt av geler?


Soak Off geler är ett bra alternativ till den vanliga manikyr. Gel manikyr måla på som polska, torr som en lack under UV-lampor, och pågå i upp till två veckor --- i vissa fall ännu längre. Lacket skadar inte naturliga naglar och behöver inte poleras eller arkiveras av, vilket kan skada nagelbädden. Istället med spik lösning från gel företag eller genom att späda naglarna med nagellack remover och en buffert, gelerna "blöt" off.

Gel manikyr ordningen

Den grundläggande proceduren för en gel manikyr börjar med en tydlig baslack, som du lägger till den naturliga nageln. Välj sedan en färgad shellack, som är specifik gel nagellack, och låt det "bota" under en UV-lampa i två minuter. Du eller spik tekniker lagret sedan ytterligare ett lager av färgat shellack och placera dina naglar under ljus för ytterligare två minuter. Lägg sedan till topplack för att försegla färg och sätta naglarna under UV-lampa för två sista minuter. Dab bomull eller en kompress med alkohol och dra naglarna för att göra dem mjuka.

gel Borttagning

Precis som med vanlig nagellack, naglarna måste blötläggas i en lösning likt aceton eller nagellacksborttagningsmedel. Gel nagellack företag som CND och OPI har egna schellack borttagningsmedel. Catherine Saint Louis, en författare för New York Times, säger att "pads fuktiga med aceton eller en specialtillverkad remover placeras på nageln eller tånagel och slitna i 10 till 25 minuter, beroende på märke." Hon fortsätter med att förklara att du eller spiken teknikern behöver polera eller fila bort "smulor" lack.

Livslängd

Caroline Sydney The Dallas Morning News säger att hennes suga bort gel nagellack manikyr varade i tre veckor med minimal marker. Företag som OPI och CND hävdar att deras shellack färger kommer att pågå i två veckor innan de ser ut som om de måste ändras. Det enda problemet är att spiken kommer att fortsätta att växa, så roten av spiken kommer att visa i slutet av två veckor. Blöt gel manikyr tenderar att vara lite dyrare, eftersom de håller längre och torkar snabbare.

varningar

Se till att din manikyr och nagelsalongen är rena och professionell innan de får en tid av gel manikyr. ABC News körde en speciell i juni 2010, om en kvinna, Jane Ubell-Meyer, som fick gel manikyr, sade att efter hennes erfarenhet hon kände att allt hon rörde orsakade en chock. Artikeln, skriven av Elisabeth Leamy och Tracey Marx, anger att suga bort gel manikyr själva inte har visat sig orsaka skada, men reaktionen kan ha orsakats av en outbildad manikyr. I Ubell-Meyers fall ingav nageltekniker hennes naglar, scuffed hennes hud, och de kemikalier som trängde igenom till hennes nervsystemet. Var noga med att kolla in säkerhetsvillkoren och yrkesbakgrund salongen och arbetstagare att undvika dessa problem innan du får en tid av gel manikyr.