Vilken lacken går bäst med Rusty Slate Tile?

Vilken lacken går bäst med Rusty Slate Tile?


Rostig skiffer kakel är oftast en kombination av flera färger - mörkgrå, kopparbrun, ljusbrun och ibland stråk av grönt, blått eller svart. Det finns inte en enda färg som ser ut precis rätt mot denna typ av kakel. När beslut fattas vad måla färg till par med rostiga skiffer, anser de andra färgerna i bruk runt i rummet, förutom de färger du ser i kakel.

Koppar

Mycket troligt skiffer plattor kommer att innehålla en dominans av djup, orangekopparfärger. En matchande lacken med samma värde (mörker) som skiffer kakel smälter skiffer kakel med färg, skapa ett fungerande partnerskap mellan färg och kakel. Färgen på färgen behöver inte exakt matcha koppar färgerna du ser i plattan, som kommer att vara rörlig i alla fall. Kom ihåg att detta fräcka nyans är en varm färg och kommer att skapa en känsla av energi i rummet. Koppar kan kopplas med accenter av djup turkos och varma röd-brunt används sparsamt runt i rummet.

rökig Beige

Medan koppar skapar en varm och mysig känsla i ett rum, detta ljusare neutral, gjord av hälften grå och halv brunt, lättare kommer att matcha möbler och andra färger i rummet, samtidigt som man skapar en allmän känsla av lugn. Rökig beige är en ljusare färg som kommer att försvinna in i bakgrunden, samtidigt som du spelar på styrkan hos den rostiga kakel. Rökiga beige par väl med grädde används som en trim och accent runt i rummet.

sten Gray

Medium sten grå är inte den mest spännande eller ursprungliga valet, men det kommer att matcha bra med skiffer, så länge det finns toner av grått förhärskande bland rost färg. Om grå i skiffer har en blåaktig cast, leta efter en grå med övertoner av blått. Om grå i skiffer har en grönaktig ton, leta efter en grå med toner av grönt. Sten grå kan kopplas ihop med andra, lättare grått och nyanser av grå-blå eller grå-grön.

Djup grå brun

Denna färg kan vara mer brun än grå eller grå än brun. Det är inte den typ av färg som du kan måla på en vägg i alla rum och förvänta sig goda resultat - det är mycket mörk och tung. Ändå kan denna sofistikerade färg användas i trim eller accenter, eller som en accent väggen. Denna färg är lämpligt att använda i ett rum som innehåller mörka grå och bruna i kombination med krämer och lätta grått.