Hur får man en hel del på en sista minuten kryssning

Hur får man en hel del på en sista minuten kryssning


Att åka på en semester kan antingen vara en planerad eller sista minuten beslut. Sista minuten-erbjudanden på kryssningar kan hittas om du vet hur och vad man ska leta efter. Få det bästa priset för vad du vill är möjligt om du är villig att överväga mer än ett kryssningsrederi eller färdväg. För stora sista minuten-erbjudanden, försök att vara flexibel med dina datum och destinationerna.

Instruktioner

1 Bestäm din totala kryssning budget. Inte slumpmässigt välja ett belopp som du tror att du har möjlighet att spendera. Välj ett belopp som är din absoluta maximum så att när du ser över och jämföra kryssningar du vet din gräns.

2 Bestäm datum du är tillgängliga för cruising. Tänk på att beroende på vilken port du kommer att resa ut, kan du behöva för att möjliggöra en extra dag eller två för resor till och från hamnstad. Gör en lista över de dagar som du är tillgängliga för resande.

3 Välj mer än en port som du bekvämt kan avvika. Till exempel, om du bor i Pennsylvania kan du bekvämt köra till hamnstäder som New York, Bayonne, Baltimore, Philadelphia och Norfolk. Tänk på att om du väljer hamnar längre bort från hemmet kan lägga hotell och bränslekostnader för att din resa. Avgår vanligtvis tidigt, så en övernattning i hamnstaden kan vara nödvändig. Också välja mer än en destination för att öka kryssning alternativ.

4 Gör en lista över alla kryssningsrederier som tjänsten hamnar du valt. Besök webbplatsen för kryssningsterminalen för den mest up-to-date information om vilka kryssningsfartyg seglar regelbundet av dessa områden. Gå igenom listan över alla kryssningsrederier som är medlemmar av Cruise Lines International Association. (Se Resurser.)

5 Granska sista minuten-erbjudanden på webbplatserna för kryssningsrederier du valt. Inte boka eller köpa någon resa utan att kontrollera alla potentiella kryssningsrederier och enskilda kryssningar. Föra en förteckning över alla kryssningar som du hittar som passar din budget, tidsram och destination. Leta efter avsnittet sista minuten-erbjudanden på kryssningsrederi webbplatser, såsom den som anges på Carnival Cruise Lines hemsida som heter Ready, Pack & Go-programmet för rabatt, sista-minuten resor. (Se Resurser.)

6 Välj de fyra kryssningar som intresserar dig och inom din budget. Inte boka kryssningen på nätet. Ring kryssningsrederi direkt och tala med en kundtjänst. Fråga om ytterligare rabatter som de för medlemmar av AAA, AARP, de militära och återkommande kunder. Fråga reservation specialist om fria uppgraderingar är tillgängliga för kryssning eftersom det är sista minuten. Detta kan innebära att även om en hel del, kanske en extra gratis uppgradering till en bättre stuga erbjudas. Ta detaljerade anteckningar under samtalet. Se till att få specifik information om prissättning av ytterligare obligatoriska avgifter såsom avgångs avgifter, dagliga rekreationsavgifter eller andra avgifter som kommer att påverka den totala kostnaden för kryssningen. Fråga bokning agent för att placera en 12- eller 24-timmars artighet håll på kryssningen och priset plus extra funktioner diskuteras. Upprepa denna process för alla fyra kryssningsföretagen.

7 Gör din slutliga beslutet och ringa tillbaka din bästa valet för att boka kryssning. Visa respekt för andra kryssningsrederier och kontakta dem om att ta bort spärren.