Compaq EVO 1,7 GHz Pentium 4 Specifikationer

Compaq EVO 1,7 GHz Pentium 4 Specifikationer


Compaq EVO är en medelstor laptop rekommenderas i första hand för små företag, enligt Cnet omdömen. Ombord grafikprocessor och mängden RAM-minne installerat på datorn kommer inte att tillåta användare att göra något fint spel, men den bärbara datorn faktiskt tillhandahåller en stabil plattform för att köra kalkylblad, komponera dokument, övervaka e-post och spåra den dagliga verksamheten krävs för att köra ett litet företag.

Hårdvara och operativsystem

Compaq EVO har en Intel Pentium 4-processor som arbetar vid 1,7 gigahertz med en 400 megahertz busshastighet. Den bärbara datorn använder en L2 avancerad överföring cache med en kapacitet på 512 kilobyte. Operativsystemet använder inte flashminnet. Double data rate synkron dynamiska RAM eller DDR-SDRAM arbetar vid 266MHz med totalt 32 megabyte ägnas åt drift. Den bärbara datorn levereras med Microsoft Windows XP Professional installeras som standard operativsystem.

Lagring

Compaq EVO använder en bärbar hårddisk med en maximal kapacitet på 30 gigabyte lagringsutrymme. Optisk lagring för den bärbara datorn är en plugin-modul 1,0 DVD-skiva som innehåller en 24x CD-läsare och en 8X DVD-läsare. Den bärbara datorn har inget utrymme för en andra intern hårddisk, men kan stödja en extern enhet genom någon av sina USB-portar.

Ljud, video och inmatningsenheter

Grafikprocessorn för denna laptop modell är en integrerad AGP 4X-Mobility Radeon 7500 som stöder VGA, SVGA, SXGA Plus, XGA och SXGA display grafik. Ljud för den bärbara datorn är försedd med ett integrerat ljudkort och mikrofon. Inmatningsenheter för den bärbara datorn innefattar ett tangentbord och pekplatta. Den bärbara datorn är också utrustad med mini-PCI-fax / modem med en maximal överföringshastighet på 56 kilobyte per sekund.

Makt och driftförhållanden

Ett litiumjonbatteri driver Compaq EVO. Batteriet har en maximal livslängd av fyra timmar och en laddningstid på två timmar. Den bärbara datorn kan arbeta i fuktighet i intervallet från 10 till 90 procent och vid en maximal höjd av 9,840 fötter. Den bärbara datorn är 12,5 inches bred, 9,8 inches djup och väger 2,9 kilogram.