Hur man trimma min idegran buske

Hur man trimma min idegran buske


Behålla kontrollen över en idegran buske som växer i din liggande så att den håller sig frisk och attraktiv. En idegran buske är ett barrträd med smala nålar. Efter trimningen kommer dessa vackra buskar växa tillbaka omedelbart från beskärning punkten, fylla i grönskande med nya blad. Beskär en idegran buske i slutet av vintern, medan buske är vilande och sedan åter lätt i midsommar efter de nyaste tillväxt finish.

Instruktioner

1 Undersök hela idegran buske att hitta några grenar som inte överlever vintern. Om du hittar skadade eller brutna grenar, skära dessa grenar av vid den punkt där de ansluter med de näst största grenarna. Kasta dessa grenar.

2 Avlägsna tillväxt vid början av idegran buske för att styra höjden på buske. Skära ner grenar som verkar överväxt och växer förbi önskad höjd. Skär dessa grenar av vid den punkt där de korsar med en annan gren.

3 Forma sidorna av idegran buske genom att skära bort spetsarna av stjälkarna. Skära ner grenar som hänger över lägre grenar för att ge idegran buske en mer attraktiv form.

4 Upprepa steg två och tre för att forma idegran buske igen lätt i midsommar. Denna beskärning är bara att hålla idegran buske formade snyggt under resten av växtsäsongen. Inte beskära allvarligt vid denna tidpunkt.