Hur man kan inreda med rådjur fästen

Hur man kan inreda med rådjur fästen


En elegant monterade hjort skallen är en hyllning till en jägare skicklighet och uthållighet. De flesta jägare förbehåller huvud och hals trofé dollar och har en konservator montera dem till trä plack som visar skönheten och nåden av djuren. Deer fästen används ofta för dekoration, och lägga till en lantlig touch till alla rum.

Instruktioner

1 Välj en plats för rådjur montera. De flesta fästen är placerade på väggar eller över öppen spis mantels, så bestämmer vilken plats i hemmet är bäst lämpad för fästet. Om du ofta roa besökare som kan vara förolämpade av fästet, bör den placeras i en håla eller allrum som inte används av företag.

2 Mät höjden och bredden på berget. Mäta spridningen av hornen, från ytterkanten på den vänstra sidan av hornen till ytterkanten av den högra sidan. Bestämma längden av fästet genom att mäta från botten av monteringsbasen till toppen av den högsta horn spik. Dessa mätningar kommer att ge dig en riktlinje för hur mycket utrymme du behöver för fästet.

3 Använd regeldetektor att lokalisera dubbar i det område du valt för fästet. De flesta rådjur fästen är ganska tung och kommer att skada din vägg om inte monterade via en tapp. Lätt markera varje bult med en blyertspenna.

4 Håll fästet tätt mot väggen och använda borrmaskin att fästa den genom att köra skruvar i stud. Lägg nivån på toppen av monteringsfästet för att se till att det är jämnt.

5 Häng fästet på konsolen. Det bör finnas en stödstång fäst på baksidan av fästet som passar på fästet. Skjut fästet på fästet och dra ner försiktigt tills det inte kan röra sig ytterligare. Steg tillbaka och titta på berget föra det något åt ​​vänster eller höger om den är inte centrerad.