Hur man installerar ett badkar Skal

Hur man installerar ett badkar Skal


Ett badkar frontplatta är installerad i läget för överflöde och i vissa baljor den innehåller en hävarm som driver avloppspropp. En standard badkar fronten sitter fast med två skruvar på vardera sidan eller en skruv i mitten som är fastsatta i gängorna på sidan av badkaret. De flesta faceplates är krom eller borstat krom, men finns i olika utföranden för att rymma alla inredningar. En frontplatta installation åstadkommes på ca 10 minuter.

Instruktioner

1 Inspektera gamla fronten och bestämma hur den är säkrad. Det finns en skruv i mitten eller en skruv på vardera sidan av frontplattan.

2 Lossa skruvarna som håller den gamla fronten på sidan av badkaret med rätt typ av skruvmejsel. De flesta Skal skruvar är vanliga skruvar, men en Phillips-skruv används på vissa modeller. Vrid skruvarna moturs för att lossa dem.

3 Skjut en spackel under kanterna på planskivan för att hjälpa bända bort det den sida av badkaret. År av mineralfyndigheter och tvål biprodukter bygga upp och kan orsaka fronten att hålla. Dra fronten av sidan av badkaret. På en frontplatta som innehåller stoppmekanism, kommer mekanismen dra ut när fronten avlägsnas.

4 Spraya område där fronten togs bort med en spray smörjmedel och torka av den med en trasa. Spraya smörjmedlet in i gängorna för att konditionera dem.

5 Montera den nya fronten på sidan av badkaret och rikta in skruvhålen. Med en frontplatta som har stoppmekanism fäst, fiska stoppmekanism i översvämningen som du passar fronten på sidan av badkaret. Du kan behöva sätta en av skruvarna och känsla för hålet på badkaret väggen med skruv. När du har hittat skruvhålet, vrida skruven flera varv för att starta den. Sätt i den andra skruven och vrid den flera gånger för att starta den.

6 Dra åt skruvarna med rätt typ av skruvmejsel. Se till att skruvarna är ordentligt men inte åt dem.