Hur man gör en fin skärm att sälja plånböcker

Hur man gör en fin skärm att sälja plånböcker


Ofta är unik, iögonfallande förpackning vad som lockar kunder till ett objekt. På samma sätt kan en intressant visning åstadkomma samma sak. Nästa du sysslat din linje av handväskor på en mässa, konst och hantverk rättvisa, lokal butik eller på en kunds hem, anser några av dessa förslag när du ställer in bildskärmen.

Instruktioner

1 Ställ upp så många tabeller som ditt utrymme med tillåter. Dessa kan vara portabel och lika i storlek och form. Parson tabeller är billiga, små och torg, och kommer att hålla två till tre plånböcker anordnade på varje.

2 Täck utställningsbord med ljusa tyger eller ark, som du kanske redan har runt huset. Eller köpa några varv av tyg bara för visning. Att få rätt mängd av tyg, mäta varje tabell och köpa tillräckligt för varje, vilket lämnar utrymme för ungefär tre fot av materialet för att hänga över sidorna. För mindre Parson tabeller, använder spets eller doilies att täcka toppen av tabellen.

3 Täck skokartonger med guld eller silver folie för att låna ett höghus effekt i tabellen. Regelbundna kartong skokartonger täckt med omslagspapper gör en fin skärm för att sälja plånböcker. Prop plånböcker mot sidorna, och placera dem på toppen.

4 Visa dina plånböcker upphängda från bungee sladdar kopplade till varandra och draperad över toppen av dina större utställningsbord. Detta utnyttjar allt tillgängligt utrymme vid bordet.

5 Montera trådgaller paneler. Även en dyrare idé, trådgaller är professionella och du kan använda dem på många sätt att visa dina plånböcker. Till exempel kan du ställa in tillräckligt av dessa paneler för att göra en mur runt din visningsområdet. Med hjälp av dessa trådpaneler kommer att ta bort behovet av tabeller, som du kan använda krokar för att visa flera plånböcker på varje sida.