Hur man bygger en skalenlig modell av Salomos tempel

Hur man bygger en skalenlig modell av Salomos tempel


Att bygga en skalenlig modell av Salomos tempel är en svår uppgift. Det finns många skillnader när man tittar på de mätningar av strukturen. Till exempel kan verandan har antingen varit 120 alnar eller 30 alnar från vad Bibeln säger, och är fortfarande öppen för tolkning för många forskare. Lyckligtvis är en skalenlig modell av Salomos tempel inte en exakt kopia av byggnaden, men bara en representation av vad det kan ha sett ut. Det finns tre huvudkomponenter till templet som måste omsorgsfullt konstruerade, vilka var och en kan göras med i huvudsak samma material.

Instruktioner

1 Utforma en layout av templet på en bit papper. Tänka på templet som en symbolisk representation av den mänskliga kroppen. Till exempel, de två pelarna är ben, är verandan höfter är helgedomen magen och bröstet, och det allra heligaste är huvudet. Genom att följa proportionerna av den mänskliga kroppen, blir det lättare att granska och justera dimensionerna i templet.

2 Lägg ut en tjock tavla. Rita layouten på mitten av kortet, med dimensionerna templets väggar 12 inches lång och 6 inches bred. Detta gör det möjligt för modellen för att hålla upp och vara stark nog att bära runt för att visa i olika miljöer.

3 forma två pelare vid ingången till templet av lera. Pelarna, Jakin och Boaz, representerar benen på den symboliska mannen. Enligt Bibeln, de är dekorerade med klot och granatäpplen på toppen. Eller sätta kulor ovanpå lera pelare, som bör ge samma effekt.

4 Konstruera huvud templets väggar av skum affisch styrelse, vilket egentligen är två bitar av affisch styrelsen klistrad frigolit. Helig plats bör inte vara mindre än 6 inches tall, och bör ligga till grund för en veranda, ca 3 inches tall. Verandan ska vara stationerade tillsammans med huvuddelen av templet genom att använda trådbalkar placerade vid varje hörn av strukturen. Se till att trådtrålarna petade i skumramen och inte utanför väggarna.

5 Dekorera utsidan av templet med akrylfärg, välja en fin gyllene färg för att förstärka templet historiska betydelse. Dekorera insidan av väggarna med judiska symbols.Try att hitta miniatyr statyetter som ser ut som förbundsarken och de två Cherubs.