Hur tar man bort gula fläckar i ett badkar

Hur tar man bort gula fläckar i ett badkar


Det finns inget riktigt lika lyxigt som blötläggning i en varm badkar. Men det är ett badkar med gula fläckar den sista platsen du skulle vilja dra dina spänningar bort. Ofta kan baljor bli färgade från tvål avskum och mögel och mjöldagg uppbyggnad. Detta är ganska vanligt i en fuktig område. Dessutom kan metall från rakblad och andra produkter lämna rostfläckar på ditt badkar yta. När du rengör dessa gula fläckar kräver lite armbåge fett, med rätt produkter och en del hårt arbete kan du ha ditt badkar ser så gott som ny.

Instruktioner

1 Fyll en rengöringshink med 1/3 kopp milt rengöringsmedel eller alla ändamål rengöringsmedel och en liter vatten.

2 Rub rengöringslösning i den gula fläcken med en mjuk trasa. Skölj väl område. Om fläcken är fortfarande uppenbar, skapa en något sliprengöringsprodukt.

3 Skapa en rengöringspasta genom att blanda ihop bakpulver och en liten mängd vatten. Använd en mjuk trasa för att tillämpa klistra på det färgade området. Skrubba med en styv borste. Dessutom, överväga att använda en gammal tandborste för att nå svåra sprickor och skrevor.

4 Använd varmt vatten för att noggrant skölja bakpulver blandningen från ytan av badkaret. Om området är fortfarande färgas, måste du använda en starkare förening av trinatriumfosfat (TSP) och vatten.

5 Skapa en annan pastablandning med en liten mängd av TSP och vatten. Tillämpas på samma sätt som bakpulver pasta. Skölj området noggrant för att avlägsna alla TSP rester.