Hur Lay mosaikgolv Direkt Wet Cement

Hur Lay mosaikgolv Direkt Wet Cement


Mosaik kakel kan ge en billig brytning till ditt hem eller trädgård genom att lägga till ett stänk av färg till ditt golv. Du kanske till och med kunna använda brickor från tidigare hem renoveringsprojekt, vilket ytterligare minskar kostnaden för att göra din mosaik. Plattor kan ställas in direkt i våt cement, som fungerar som både limmet fästa plattorna till golvet och injekteringsbruk som fyller luckorna mellan plattorna.

Instruktioner

1 Lägg ut dina brickor på golvet i utrymmet du planerar att kakel att planera din design. Tänk på avståndet mellan plattorna och färg samordning när du designa din mosaik. Ta ett foto av designen så att du kan använda den när du lägger kakel i cement. Ta sedan bort brickor.

2 Blanda cement och vatten i en hink enligt instruktioner som finns på cement paketet. Använd en kraftig blandnings pinne som kan hittas på din lokala järnaffär och skydda dig genom att bära gummihandskar.

3 Bred ett tunt lager av våt cement med murslev på en lapp av golv inte är större än en fot med en fot. Ju mindre utrymme över vilken du sprida din cement desto mindre troligt är det att cementen ska torka innan du placerar dina brickor.

4 Tryck plattor ordentligt i den våta cementen i mönstret du har skapat. Lägg plattorna jämnt och pressa dem tillräckligt djupt in i cement, så att det inte finns några upphöjda kanter för att snubbla på. Fortsätta att lägga plattor tills du har fyllt det område som omfattas av den våta cementen.

5 Torka överskottscement från ytan av plattorna.

6 Upprepa steg arbeta dig ut från den ursprungliga patchen av kakel tills du har täckt hela utrymmet som du vill mosaik.

7 Låt minst 24 timmar för cement att torka helt innan placera föremål på eller gå på mosaikgolv.