Vad är det bästa sättet att rengöra mögel och mögel från Canvas?

Vad är det bästa sättet att rengöra mögel och mögel från Canvas?


Arbetsytan är inte immuna mot mögel och mjöldagg, mikroskopiska sporer som växer i fuktiga och varma miljöer, särskilt om duken är utsatt för väder och vind. Tillverkad av bomull och högabsorberande är duk används i en mängd olika möbler, inklusive stolar, omslag och även kläder. Du kan ta bort mögel och mjöldagg från duk, men inte använda en rengöringslösning som kommer att skada tyget. Det bästa sättet att rengöra mjöldagg och mögel från arbetsytan är med en icke-bleklösning som inte kommer att äta genom duken.

Instruktioner

1 Ta bort eventuella strängar, krokar, fästen, snören eller andra anslutna objekt från duken. Placera dem åt sidan.

2 Scrub duken med en mjuk borste för att ta bort all smuts från materialet. Använd latexhandskar för att hålla händerna från att bli smutsig.

3 Torka duken material med en mjuk, vit bomullsduk eller trasa för att damma av delas upp skräp.

1 Blanda ½ gallon kallt vatten och ½ gallon isopropylalkohol i en hink, och rör om lösningen med en borste.

2 Doppa en mjuk, vit bomullsduk eller trasa i hinken av alkohol lösning. Vrida ur överskottslösning. Använd inte en färgad duk eller trasa; bläcket på materialet kommer att överföra till duken materialet.

3 Scrub duken med alkohol-indränkt trasa eller trasa för att bryta upp och ta bort mögel och mögel. Fortsätta skura duken tills mögel och mögel är borta.

4 Fyll en hink med ½ liter kallt vatten.

5 Doppa en mjuk, vit bomullsduk eller trasa i hinken med kallt vatten. Vrida ur överflödigt vatten, och skölj duken materialet med vattenindränkt duk eller trasa.

6 Låt duken materialet lufttorka utanför och / eller i solen. Sätt tillbaka alla strängar, krokar, fästen, snören eller andra anslutna objekt som du bort från duken.