Hur man bygger en Spool Rack

Hur man bygger en Spool Rack


Spool rack är träkonstruktioner som används för att hålla spolar av rep, kedja eller kabel. Träkonstruktionen består av en lådliknande ram som har en horisontell metallrör längst upp för att hålla en spole. Spolen stöds av ett rör så att den kan roteras med liten ansträngning, så att repet eller kedjan kan dras av lätt. Spool rack som dessa är byggda av standardkonstruktion virke som kan hittas på alla lokala järnaffär eller brädgård.

Instruktioner

1 Borra ett 1-tums hål genom centrum av två 41-tums skivor. I mitten av hålet är 20-½ inches bort från varje ände av brädor och 2-¾ inches bort från varje kant av brädet.

2 Ställ in två 41-tums skivor med hålen på kanten, parallella, 39 inches isär och sätta två 39-tums skivor mellan dem i rät vinkel så att de är placerade 39 inches isär. Hörnen består av dessa kort är i jämnhöjd. Skruven genom 41-tums skivor och in i 39-tums skivor så tre skruvar ange varje ände av 39-tums skivor. Upprepa detta steg med hjälp av de senaste 41-tums och 39-tums skivor.

3 Lägg en av ramarna platta och placera en 28-tums ombord vertikalt inuti varje hörn. Skruva fyra skruvar genom varje hörn och i de vertikala brädor. Lägg den andra ramen platt och ange de fyra 28-tums skivor upp och ned inuti ramen. Du kommer att ha en lådform. Skruva fyra skruvar genom varje hörn av denna andra ram och in i 28-tums skivor.

4 Skruva fast svängbara hjul till en uppsättning av ändar består av 28-tums skivor som är motsatt ändarna som är nära en-tums hål. Detta är den nedre delen av spolen rack, och hjulen kommer att ge lätt rörlighet racket. Vända kuggstången över så de vilar på hjulen.

5 Håll spolen inuti kuggstången så hålet i spolen är i linje med de två en-tums hål. In röret genom alla tre av hålen och skruv ändhuvarna på rören för att hålla spolen säkrad.