Hur man laddar ner Skype på engelska

Hur man laddar ner Skype på engelska


Skype är ett online-messenger program som är mer än bara instant messaging. Chatt, video och röstsamtal, fildelning, och även ringa till telefoner till och ta emot telefonsamtal från hela världen - mot en avgift - är höjdpunkterna i Skypes funktioner. För att kunna använda detta program själv på engelska, följer de vanliga nedladdningsinstruktioner, men väljer att du vill engelska som programmets språk.

Instruktioner

1 Besök Skypes webbplats. Klicka på den typ av operativsystem du har på din dator till höger på startsidan. Du kan också ladda ner Skype på engelska till din mobiltelefon. Klicka på "Download" -knappen.

2 Följ instruktionerna för att ladda ner Skype som visas på datorskärmen. Du kommer att se en möjlighet att låta programmet nedladdning.

3 Klicka på "Kör". Du kanske måste tillåta popup-fönster tillfälligt på datorn för Skype ladda ner för att fortsätta. Välj engelska som språk i rullgardinsmenyn i mitten av välkomstskärmen. Engelska kommer förmodligen att vara standardspråket i listrutan.

4 Klicka på "Jag accepterar installera" längst ned på välkomstskärmen för att fortsätta ladda ner Skype på engelska. Följ resten av instruktionerna för att slutföra hämtningen.