Hur du låser upp Sidekick Slide Instruktioner

Hur du låser upp Sidekick Slide Instruktioner


Sidekick Slide är en telefon som erbjuds av T-Mobile som har en inbyggd musikspelare, en kamera och ett utdragbart QWERTY-tangentbord för enkel textning. Men om du vill använda olika nätverk för samtal och skicka sms eller använda Sidekick när de reser utomlands, måste du låsa upp den. Varje enskild Sidekick Slide telefon har sin egen unika IMEI (International Mobile Equipment Identity), vilket innebär att du inte kommer att kunna låsa upp den med hjälp av en keygen eller en kod som du kan hitta på nätet.

Instruktioner

1 Typ "* # 06 #" i din Sidekick Slide skärm för att få telefonens individualiserade IMEI (International Mobile Equipment Identity). Skriv numret ner på ett ark av skrot papper.

2 Ring T-Mobile Customer Service (1-800-T-MOBILE) och be dem om du kan låsa upp din Sidekick Slide. Ge dem ditt IMEI-nummer som du fått i föregående steg. Vänta 24 till 48 timmar för att få en e-post från T-Mobile med upplåsning instruktioner.

3 Öppna din e-post från T-Mobile och ta del av den "upplåsningskod."

4 Stäng av telefonen och sätt i främmande (eller kontantkort) SIM-kort. Vänd på telefonen igen och skärmen ska läsa "speciell kod krävs." Ange "upplåsningskod" ges till dig via e-post. Din Sidekick Slide kommer nu att arbeta på nya bärare SIM-kort.