Hur Design Kennel Fäktning

Hur Design Kennel Fäktning


Staket runt hundgårdar behöver inte bara innehålla djur inom kenneln men skydda husdjur från osynliga faror. Kennel stängsel kan och bör utformas och väljs för maximal estetisk effekt, särskilt i en mindre gård där kenneln föreningen är synlig från huset eller en back uteplats eller däck.

Instruktioner

1 Utforma staket inhägnad så det helt sveper runt "run" område och någon hundkoja som är en del av kenneln. Om du bara installera staket runt tre sidor av kenneln och avsluta stängslet på ett slumpartat sätt på ramen av hundkojan, kommer vissa hundar att hitta ett smart sätt att arbeta igenom en sådan slarvig gemensam och fly.

2 Leta reda på alla hundkoja eller skydd inne kenneln långt borta från stängsel. Många hundraser är smart nog och fysiskt kunna klättra på toppen av en hundkoja och hoppa stängslet.

3 Installera ett tak eller annan inneslutning över hela kennel. Detta kommer inte bara att ge dina djur med skydd mot snö och regn, men kommer att hindra dem från att fly. Det finns många hundraser som är skickliga hoppare och klättrare. Ett tak barriär kommer också att förhindra fräcka gnagare (såsom tvättbjörn) från att komma in i kenneln.

4 Använd en fäktning material som har mask mindre än hundens tassar. Vissa hundraser är utmärkta klättrare kedja länk staket.

5 Välj en säker och ogenomträngligt stängsel material. Vissa hundar upplever ångest när kennelled, särskilt för första gången, och kommer att försöka bita igenom stängslet, vilket resulterar i tanden, tuggummi och nospartiet skador. Trästaket kommer inte att stoppa vissa raser: många kan tugga igenom ett trästaket slat inom några timmar.

6 Överväg att använda en kombination av mindre mesh stängsel för den del av väggarna under 48 inches och större mask över 48 inches, särskilt om barn kommer att vara runt kenneln. Detta kommer att förhindra att barn fastnar sina händer genom stängslet och få en smärtsam (för att inte nämna juridiskt farlig) nyp.

7 Utforma en grind som är rymningssäker och idiotsäker. Varken en hund, eller en vandrande barn, bör kunna få porten öppen. Ett system med dubbla portar är bäst för att innehålla hundar som kan försöka fly andra en människa sätter en fot genom en delvis öppen grind.

8 Tillåt tillräckligt med utrymme inuti kennel för en hund att utöva genom att gå eller trav. Hundar bör kunna trava utan att behöva stanna och vända sig bort från stängslet under minst sex naturliga steg. De bästa kennlar är utformade så att hunden kan bokstavligen springa runt hela omkretsen av kammaren i en cirkel.