Hur man kan inreda ett kök Console

Hur man kan inreda ett kök Console


Ett kök konsol är en liten fristående bord som ger extra utrymme. Vissa kök konsoler består av lådor och skåp som används för lagring. Lämna inte konsolen dyster och tom, men utnyttja det extra utrymmet genom att placera dekorativa föremål på den. Dekorera bordet med objekt som återspeglar den nuvarande kökdekor och färgsättning. Dekorationer som stimulerar sinnena, såsom en skål med färska ätbart eller en vas med doftande blommor, fungerar bra i ett kök, stimulera aptiten.

Instruktioner

1 Rensa bort all lagring från köket konsolen. Om bordet består av skåp eller lådor, organisera dem och lagra så många objekt som kommer att passa bekvämt.

2 Fyll en ren vas med färskvatten. Skär färska blommor eller köpa blommor som matchar de färger som används i din inredning. Sätt blommorna i vasen. Ställa in vasen i centrum av den konsolbord.

3 Smycka bordet med en dekorativ, reflekterande fack och ljus. Ställ facket på konsolbord. Ställ en stor pelare ljus i mitten av facket. Omger pelaren ljus med votivljus, alla av samma doft, i små votive innehavare. Tänd ljus för en flimrande skärm.

4 Dekorera konsolen med ätbara godsaker. Fyll en piedestal kakan stå med små matvaror, såsom fudge eller muffins. Ställa in kakan stå i centrum av konsolen. Fyll två små skålar med godis och sätta dem på vardera sidan av kakan stå.

5 Fyll en dekorativ skål som kompletterar din nuvarande inredning med färsk frukt. Ställ in skålen i mitten av bordet.

6 Täck konsolbord med en dekorativ duk för att klä upp. Fyll en kristall piedestal skål med rent vatten. Float blommor på vattnet. Ställ in skålen i mitten av konsolbord. Tryck två matchande ljus pelaren i kristall ljusstakar. Ställa ett ljus på vardera sidan av skålen.

7 Skapa en liten visning av dina favoritköks samlarobjekt på bordet. Om köket är dekorerad med tuppar, till exempel ställa in en keramisk tupp i mitten av bordet med en mindre keramisk tupp på vardera sidan.