Hur man gör en lantlig stil kök

Hur man gör en lantlig stil kök


Det är inte förvånande att finna att det finns en stuga kök renässans svepande nationen. Dessa quaintly inredda kök framkalla känslor av värme, coziness och enkelhet, exakt vad som kallas för en trött värld. Framkalla din inre Laura Ingalls Wilder att renovera ditt kök så familj och vänner kan ta ett djupt andetag och slappna av när de kommer in din familjs lugna samla utrymme.

Instruktioner

1 Bekanta dig med de tre traditionella riktmärkena i lantlig stil rörelse: en brist på förfining, att riklig användning av vit och tillräckligt vintage smak ge ditt kök en nostalgisk känsla, även om dina apparater är ultrasophisticated.

2 Börja med väggarna i köket för att påbörja omvandlingen till stugan stil. Distress dina väggar för att uppnå en "vittrade-by-tid" utseende genom att tillämpa och sedan torka ner lager av vit färg. Låt inramning exponeras för att lägga till en annan del av äkthet till rummets makeover. Installera vita eller röda tegelstenar på en vägg för extra drama.

3 Fira returen av lätt ren vinylgolv om du ersätter slitna kök golv eller har din trägolv refinished så det ger intryck av att vara ridit. Alternativt, måla golvet och använda schabloner för att dekorera det; en serie av solrosor, till exempel, vackert kommer att knyta ihop din stuga kök utseende.

4 Ersätt skåp med öppna hyllor, tallriksställ och arkitektoniska element att replikera utseendet på stugan stil förvarings. Alternativt kan du använda glas front skåp --- syftet här är att exponera din färgstarka rätter och servering bitar så köket har sken av att vara glatt rörig. Rentvå något som behöver målning att samordna hyllor med väggarna.

5 Splurge på en retro sjunka utformad för att se ut som om det drogs från en gammal bondgård och transporteras till ditt kök. Lägg en vintage kran. Kamouflera fronter av moderna apparater med vita TRÄPANEL eller vertikalt inriktade pärla ombord paneler om du har skåp kompetens att dra bort denna smarta dekorera trick.

6 Ställa fönstret (s) i din stuga kök med en RYNKAD Valance eller Tieback gardiner gjorda av chintz, blommor, checkar eller tyger som påminner om "down-home" mönster i färger som kompletterar ditt land kökets accentfärger. Pick, till exempel en kappa dränkt i solrosor lägga till en fet och glad gul ton.

7 Följ rummets lantlig stil humör när de köper matsalsmöbel för ditt kök. Ersätt en släpptes bord och stol set med en sitt vrå toppas av skräddarsydda och fläckbeständiga dynor. Använd en trä bänk som sittplats mer diners. Häng en tenn gård stil lampa över bordet för ytterligare lantlig stil magi.

8 Köp 5-tums med 7-tums ramar i en uppsättning av åtta från arkivet dollar att göra en snåla konstsamling. Sätt gratulationskort täcker som matchar och komplettera dina accentfärger. Häng två rader med fyra bilder vardera att uppmärksamma insamlingen. Placera en mjölkvit gård kanna på bordet och fyll den med solrosor att slutföra tidningen-värdig stuga kök.